Magic Rankings 2015

Dit jaar maar liefst 6 rankings: FNM, Woensdag draft, Legacy, Modern, Standard en de algemene jaar ranking! Hiermee zijn onder andere toegangskaarten te winnen voor de Invitational en Funvitational.

Jobs Column
28-09-2014 Op een donkere avond...
Ik sta buiten. De regen druppelt langs de rand van mijn hoed op de koude straat. Ik voel in mijn zak, maar de plastic container zit er nog. Met een hand duw ik de deur open van het achteraf gelegen pand.... (lees verder)

Welkom bij GameForce

GameForce staat al jaren bekend als de locatie in Eindhoven voor gezellig spellen spelen en een enorm aanbod aan toernooien en evenementen. We zijn natuurlijk ook gewoon spellenwinkel, maar we vinden het spelen van spellen minstens zo belangrijk. Daarom is onze speelruimte van 200m2 de grootste van Nederland en daar zijn we trots op. Zie onze altijd overvolle agenda voor het actuele aanbod en beleef de gezelligheid mee. GameForce heeft ook een webshop waarin een deel van ons assortiment handig vanuit thuis bekeken en besteld kan worden. 

Zoals je rechts boven kunt zien bestaat onze website uit 3 delen. Het eerste “rode” gedeelte gaat over onze online winkel. Je kunt hier ons assortiment bekijken en online bestellingen plaatsen. Het “blauwe” deel gaat over onze echte winkel. Hierin vindt je informatie over al onze activiteiten en locale clubs. Ten slotte het “groene” deel gaat over jullie, de spelers. Hier kun je jouw account beheren, je bestellingen en je trades volgen en je tegoeden bekijken.

Welkom bij GameForce, veel meer dan een winkel.

Twan van de Wal.

 banner_Enquete_winnaars.jpg

Tradelist