GameForce bestaat al sinds 1999, oorspronkelijk begonnen als een webshop voor losse Magic kaarten. We waren toendertijd al heel actief met het organiseren van toernooien en andere evenementen. In 2004 openden we onze huidige winkel met gigantische speelruimte (ruim 80 plaatsen) in Eindhoven. Dat gaf ons een plek om al deze evenementen bij onszelf te organiseren. Wij hebben in al die jaren veel kennis en ervaring verworven die we graag met jullie delen.

GameForce is een WPN Advanced Plus Store. Dit betekent dat wij het hoogste niveau hebben behaald in het organiseren van Magic evenementen en dat we hierdoor volledige toegang hebben tot alle mogelijke producten en activiteiten. Onze agenda staat dan ook altijd bol met allerlei dingen om te doen.

Naast onze speelruimte en de evenementen die wij organiseren is GameForce ook een uitstekende plek om Magic kaarten en toebehoren te vinden. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan losse kaarten, boosters, hoesjes, opbergdoosjes, dobbelstenen en alle andere dingen die je nodig hebt om Magic te spelen. Wij ruilen ook kaarten in.

Wil je meer weten over de winkel zelf of over onze activiteiten? Klik dan op de links hieronder.

De winkel

Magic Workshop – 1e zaterdag van de maand

Friday Night Magic – iedere vrijdag

Woensdagavond – iedere woensdag

Pre-Release – net voor het uitkomen van een nieuwe set

GameForce Monthlies – 1e zondag van de maand

Events – zie kalender

Onze kalender


gflogo