Je kent de regels. Je deck is zo sterk als maar zijn kan. Maar je bent eigenlijk wel uitgekeken op je vaste tegenstanders. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Mooi! Dan is Friday Night Magic (verder: FNM) misschien wel iets voor jou!

Wat is FNM?

FNM is een wekelijks toernooi op de vrijdagavond – van 19:30 tot 23:30 – waar je gezellig een avond magic kunt spelen in je favoriete formaat (meer hierover verderop). Bij de GameForce betekent dit dat je 3 danwel 4 rondes speelt op een avond, tegen steeds weer een nieuwe tegenstander.
De sfeer is zo relaxed als maar zijn kan en als er iets niet duidelijk/je vragen hebt dan zijn er meerdere mensen aanwezig die je daar maar wat graag mee helpen. De FNM is dus de perfecte plek om nieuwe spelers te ontmoeten, interessante decks te zien, je eigen deck te testen, en nog veel meer!
Verder zijn er op iedere FNM maar liefst 15 speciale FNM promo’s (kaarten met een foil alternate art van een bestaande kaart) te winnen en iedereen maakt hier kans op!

Welke formaten worden er gespeeld bij de GameForce?

Voor meer informatie over wat een formaat is kun je het beste even deze link volgen: Formaten

Bij de GameForce spelen we iedere maand de volgende formaten:

1ste vrijdag: Standard + 2 Headed Giant Draft
2de vrijdag: Standard + Modern
3de vrijdag: Standard + Modern
4de vrijdag: Standard + Boosterdraft

Zitten er vijf vrijdagen in een maand dan schuift er tussen de 2de en 3de vrijdag eentje extra in. Op die dag kun je Standard + een funformaat spelen.

Wat kost het?

Deelname aan een Standard of Modern FNM is gratis (je betaalt wel 2,50 entree voor de winkel). Je speelt vervolgens 4 rondes en maakt kans om een van de promo’s te winnen.
Deelname aan een van de Drafts is 12 euro per persoon (je betaalt ook hier entree). Hier speel je na de draft 3 rondes met je deck en maak je naast de promo’s ook kans op booster packs (1 per gewonnen ronde).

Maar er is meer!

De eerste keer dat je een FNM speelt bij ons mag je uit een goed gevulde promo map een promo kaart uitkiezen! Nog een reden om de FNM eens een keertje te proberen. Tot vrijdag!


gflogo