Ben je op zoek naar een avond in de week om Magic te spelen? Wij raden woensdagavond aan!
Op woensdagavond zworden er drafts georganiseerd met de nieuwste set(s). Draften is leuke manier om boosters open te maken en direct te kunnen spelen met je nieuwe kaarten.  Voor meer informatie over draften kijk je hier. (link pending)

Een draft kost 7,50. Hiervoor krijg je dan drie boosters die je gaat gebruiken in de draft. Dat is natuurlijk een stuk leuker dan gewoon drie boosters open maken, en  nog goedkoper ook! Op het einde van de draft worden alle geopende rares bij elkaar gelegd (Alle commons en uncommons mag je zelf houden). Op volgorde van prestatie worden deze dan verdeeld over de spelers. Zo kun je met een gerust hart de leukste kaart uit de booster halen zonder dat je daardoor die dure rare moet laten gaan: die kun je gewoon winnen.

Daarnaast doe je ook mee aan onze ranglijsten! (link pending)

Er is meestal een groep spelers aanwezig die Commander speelt. Als je zin hebt in andere formaten (zoals standard, modern of legacy) dan kun je die uiteraard ook komen spelen! Het is dan wel verstanding om een vriend mee te nemen of vantevoren even te kijken of er mensen zijn die dan ook dat formaat willen komen spelen.


gflogo