Waarom zou ik naar de GameForce komen?
In de GameForce treffen spelers zich gemakkelijk. Er is een ruime zaal met goede tafels en stoelen beschikbaar. Wij zorgen ervoor dat deze veilig, schoon en comfortabel is zodat iedereen hier op zijn gemak kan spelen. De kantine voorziet je van frisdrank en snacks tegen redelijke prijzen. Eigen meegebrachte consumpties zijn dan ook niet toegestaan.
Zoek je een goede plek om te spelen, dan hebben wij die voor je. Zoek je spelers om tegen te spelen, die hebben we ook. Zoek je kaarten, hoesjes of dobbelstenen? Ook dan ben je bij ons op de juiste plek. Kortom: een ideale ontmoetings- en speelplek!

Waarom moet ik entree betalen om in de GameForce te spelen?
Zoals hierboven aangegeven hebben wij een mooie zaal, en die willen we graag zo houden. Om te kunnen garanderen dat iedereen bij ons terecht kan in een zaal met licht, verwarming en zonder afval vragen wij een kleine bijdrage van de gebruikers van 2,50 euro per keer. We hebben een 10-dagenkaart voor entree. Met deze kaart betaal je 22,50 voor 10 keer.

Wat kan ik allemaal doen in de GameForce?
Al onze evenementen staan vermeld op onze kalender. Daar hoef je echter niet op te wachten: als je zin hebt om te komen spelen, dan kom je gewoon spelen! Er zijn meestal spelers aanwezig die graag een spelletje met je spelen.

Waarom is de GameForce maar op bepaalde tijden open?
Wij hebben bewust gekozen voor een beperkt aantal openingsmomenten per week. Op deze manier kunnen spelers elkaar makkelijker treffen en zullen er meer mensen aanwezig zijn als je binnenloopt. Zo hoef je nooit een lege winkel aan te treffen en loop je niet het risico dat er niemand is als je alleen komt.
Wij hebben ook een Facebook-pagina en een Facebook-groep. Op de pagina vind je algemene informatie, je kunt lid worden van de groep om andere spelers te treffen.