One Shots – Role Play avond

Wanneer:
18 april 2019 @ 19:00 – 23:30
2019-04-18T19:00:00+02:00
2019-04-18T23:30:00+02:00
Waar:
GameForce
Visserstraat 18A
5612BT
Eindhoven
Kosten:
€ 3,- entree

Try out avond voor RPG One Shots. Op deze avond hebben we een aantal DM’s voor jullie klaar zitten met een avontuur speelbaar op één avond. Je kunt zonder voorbereiding aanschuiven en direct beginnen. We proberen een divers aanbod te hebben waarbij zowel beginnende spelers als ook gevorderden een leuke avond zullen hebben.

Hoe werkt het? De DM’s hebben een avontuur voor jullie voorbereid. Dit is een avontuur van zijn/haar keuze, in een wereld van zijn/haar keuze en met een regel set van zijn/haar keuze. De DM heeft een aantal characters klaar liggen waaruit je kan kiezen, je mag hier enkel nog je naam boven zetten.  Om het allemaal goed te laten lopen bestaan er geen regels buiten het scenario van de DM, discussie over regels is dus niet gewenst. Je kunt vrijwel direct aan de slag en het avontuur is goed speelbaar op één avond. Deze avond is dus heel geschikt om eens kennis te maken, maar ook voor mensen die geen eigen groep hebben of niet regelmatig kunnen.

Dit is een open avond waarbij we on the spot starten met een groep zodra deze gevuld is. Vindt een DM met een avontuur dat je wel leuk lijkt en schuif aan. We ontvangen heel veel positieve reacties maar we hebben natuurlijk geen idee hoeveel spelers en DM’s we straks mogen verwelkomen. We hebben in ieder geval ruimte genoeg en heel veel zin.
Er zijn een paar huisregeltjes. We vragen 3 euro voor het gebruik van onze speelruimte en eigen consumpties zijn niet toegestaan. We hebben een goed gevulde non alcoholische bar. Om 18:30 worden de DM’s verwacht, om 18:45 hebben we dan samen een kleine briefing. Vanaf 19 uur zijn we geopend voor de spelers en om 19:30 uur willen we zorgen dat iedereen gestart is.