Geen categorie

Friday Night Magic @ Home

Ondanks dat de GameForce gesloten is willen wij jullie helpen je niet meer te vervelen! Vanaf 10 april organiseren we Friday Night Magic @home. Lekker zoals je gewend bent, het deck dat je gewend bent, tegen de mensen die je gewend bent, in de kamer die je gewend bent.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

We spelen via MTG Arena en we communiceren via het GameForce Discord channel. Via Discord kun je direct (voice-) chatten met je tegenstanders, met iedereen in het event, of iedereen in de virtuele winkel!

We starten om 20:00u en spelen 4 ronden Swiss, best of 3. Het formaat is Standard. Er zijn boosterprijzen in de vorm van foil- en normale promo boosters. Win je een van de prijzen? Dan kun je die de volgende keer dat je in de winkel bent ophalen!

Wil je meedoen?

  1. Koop dan in de week dat je mee wil doen een FNM @home ticket.
    • Zet aub bij de aanschaf in het Apartment, suite, etc veld je MTG Arena ID (Dit staat in MTG Arena bij profile > [naam, #, en een nummer] ) en je DCI nummer. Dit zorgt ervoor dat we jullie straks gemakkelijker kunnen matchen.
    • Heb je nog nooit een paper Magic toernooi gespeeld? Maak dan aub eerst een DCI nummer aan…
  2. Join op vrijdag vóór 20:00u het GameForce FNM @home channel en wacht op instructies van de judge.

Wat is er anders dan een “normale” FNM?

  1. We beginnen om 20:00u ipv 19:30u. Omdat matches via MTG Arena nu eenmaal sneller gaan dan bij paper Magic kunnen we iets later beginnen zonder dat het té laat wordt.
  2. We rekenen € 5,00 ipv € 3,00. Dit is inclusief 2 foil- en maximaal 7 normale promo boosters prize support (afhankelijk van het aantal deelnemers), en 1 Theros Beyond Death booster per 2 deelnemers in de prijzenpot.
    • Boosterprijzen zullen voor een deel op basis van resultaat uitgegeven worden en voor een deel verloot.

 

Tot slot!

We willen jullie bedanken dat jullie “bij ons” komen Magiccen. Alle support, zoals de FNM @home tickets, zijn broodnodig en we waarderen dat jullie voor ons kiezen!

Hopelijk vinden jullie dit een leuk initiatief. Heb je zelf een idee wat wij zouden kunnen uitvoeren? Mis je iets in de FNM @home? Voor feedback mag je je altijd wenden tot de judges in het Discord channel. Je herkent ze aan de “groene namen” in de user-list aan de rechter kant van je Discord scherm.

Tot snel!

Leave a Reply