Geen categorie

Veranderingen in ons Magic evenementen aanbod per 12 juli.

English version below.

Beste spelers,

Met de komst van de nieuwe Core Set 2020 op 12 juli gaat er veel veranderen voor ons allemaal. De Standard Showdown komt te vervallen en we gaan werken met een nieuwe vorm van price support, de Core Set 2020 promo packs. Een mooi moment voor ons om het evenementen aanbod eens goed onder de loep te nemen en waar nodig aan te passen. Hieronder volgt een overzicht met de relevante informatie.

Woensdag:

19:30u Modern toernooi in samenwerking met aMTGplayer veranderd niet. Wij zijn hier met z’n allen dik tevreden over.

19:30u Boosterdraft. Bij dit event zullen we vanuit de winkel wat boosters gaan sponsoren. Per 4 deelnemers stellen wij een booster beschikbaar. De winnaar van elke tafel krijgt hiervan 1 booster, de rest wordt verloot onder de overige deelnemers die alle rondes spelen. Niks gewonnen, toch net zoveel kans op een booster als de nummer 2 van je tafel. Verder blijft rare picking. Zorg dat je om 19:25u ingeschreven staat.

Vrijdag:

19:30u Vanaf 12 juli zal de FNM enkel nog Standard zijn. We vinden dit formaat heel belangrijk en het is erg toegankelijk voor nieuwe spelers. Vanaf deze datum gaan we ook werken met de nieuwe promo pack boosters. Per week hebben we 6 van deze packs te verdelen, een foil pack voor nummer 1 en een normale pack voor nummer 2, de overige 4 packs zullen worden verloot onder alle overige deelnemers. Elke speler kan maar eens per maand de foil pack winnen. Hoe werkt dat? Indien de winnaar die maand al eerder de FNM gewonnen heeft dan gaat de foil promo pack naar plaats 2 (de winnaar krijgt dan de normale promo pack). Indien de nummer 2 die maand ook al een keer eerste is geworden en dus al een foil promo pack heeft gewonnen, dan zal de foil promo pack worden verloot onder de overige spelers. Nummer 2 krijgt in dat geval dan ook een normale promo pack.

Zaterdag:

Zoals gezegd vervalt de Standard Showdown. In plaats hiervan zal de zaterdag plaats gaan bieden aan de meer speciale formaten. Voorheen was er regelmatig op vrijdag avond Two Headed Giant draft, Chaos draft of normale draft. Vanzelfsprekend gaan we door met deze formaten, echter verhuizen we deze naar de zaterdag middag. Voeg aan deze lijst een Commander toernooi, onze wereld beroemde Win-a-Playmat toernooi, Pauper en alternatieve sealed events toe en we zijn er zeker van dat we een zeer gevarieerd aanbond hebben, voor elk wat wils. Voor het exacte programma verwijzen we je graag door naar onze agenda. Deze zullen we altijd zo snel mogelijk updaten.

Zondag Monthly’s:

De Monthly’s zoals jullie die gewend zijn komen te vervallen maar we blijven natuurlijk wel actief met toernooien op zondag.

11:00u Ons maandelijkse Modern toernooi zal voortaan starten om 11 uur. Een uur eerder beginnen betekend een uur eerder thuis. Het Modern toernooi zal elke maand ook een DOS qualifier zijn en in juli ook nog een EMS qualifier.

11:30u Voor Legacy en Standard gaat er wel heel veel veranderen. Om te beginnen zullen beide formaten niet meer tegelijk worden aangeboden, we gaan deze dus afwisselen. In juli zal er een Legacy toernooi zijn, in augustus Standard. Maar er gaat meer veranderen. Deelname aan deze toernooien zal 25 euro bedragen. Maar liefst 80% hiervan zal cash worden uitgekeerd als price support. We gaan hiermee dus duidelijk een andere kant op.

Dit waren in vogelvlucht de veranderingen die we geplanned hebben. Meer details ga je in onze agenda vinden, zorg dus dat je deze regelmatig leest. Vanzelfsprekend is er ruimte voor casual play en eigen initiatieven.

Bedankt voor het lezen en veel toernooi plezier.

Team GameForce Eindhoven

——————————————————————————

With the arrival of Core Set 2020 on July 12th there will be a lot of changes for us all. Standard Showdown is cancelled and we are about to start a new form of price support, the Core Set 2020 Promo Packs. The perfect moment to look closely to our events and change where we thing its necessary. Next is a list with relevant information.

Wednesday:

19:30u Modern tournament in cooperation with aMTGplayer. No changes here, we like how that works out.
19:30u Booster draft. We will add some extra price support in the form of regular Standard legal boosters to this event. For every 4 players joining this event we will add 1 booster. The winner of each of the draft tables wins a booster, the remaining boosters will be raffled among all other players the plays the full event. You didn’t win a game? Now you have an equal chance to win a raffled booster as the number 2 on your table. We stick to rare picking, make sure you are registered at 19:25u

Friday:

19:30u Standard. Starting with July 12thour FNM will only be Standard. We think this format is very important and we want to keep it accessible to new players. We will be working with the new Core Set 2020 Promo Packs of witch we have 6 to give away every week. The winner will be awarded a special foil promo pack, number 2 gets a regular promo pack and the remaining 4 will be raffled among all other players that finish the tournament. To prevent the same players from winning the special foil promo pack every week we came up with this little mechanic; Every month you can only win 1 foil booster. If you win again in the same month, the special foil promo pack will be awarded to the second place ( the winner still gets a regular promo pack). If the second place player won a special foil promo pack already that month he/she will get a regular promo pack and the special foil promo pack will be in the raffle, ready to be won by any of the other remaining players. Exciting isn’t it?

Saturday:

We already mentioned the discontinuation of the Standard Showdown. Replacing this will be the formats we used to have on the FNM next to Standard: Chaos draft, Two Headed Giant draft and regular draft. Add to this list a Commander Tournament, our world famous Win-a-Playmat Standard tournament, Pauper and alternate sealed events. We believe we offer quite the variety for everyone to enjoy. Always check our agenda for the most updated information regarding our events.

Sunday Monthly’s

11:00u Modern. We made some important changes on our Sunday events. The monthly events as you know them are out. We will however have a Modern tournament every month, starting now at 11 o’clock. These Modern tournaments will be a Dutch Open Qualifier, and in July also an European Mythic Series Qualifier. 
11:30u Legacy or Standard. No longer both, but sometimes one of these formats will be part of the program on the Modern Sunday. The big change is that they will now have a fee of 25 euro. But for that we give 80% back in cash prices. Clearly a new heading.

Check our agenda for the most up to date information about our events. Naturally there will be room for casual play and player initiatives.

Thanks for reading and enjoy our event program.

Team GameForce

Leave a Reply