Magic

Friday Night Magic

Friday Night Magic – iedere vrijdag

Je kent de regels. Je deck is zo sterk als maar zijn kan. Maar je bent eigenlijk wel uitgekeken op je vaste tegenstanders. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Mooi! Dan is Friday Night Magic (FNM) misschien wel iets voor jou!

Wat is FNM?
FNM is een wekelijks toernooi op de vrijdagavond – van 19:30 tot 23:30 uur – waar je gezellig een avond Magic kunt spelen in je favoriete formaat (meer hierover verderop). Bij GameForce betekent dit dat je 3 of 4 rondes speelt op een avond, tegen steeds weer een nieuwe tegenstander.
De sfeer is zo relaxed als maar zijn kan, en als er iets niet duidelijk is of je vragen hebt,  dan zijn er meerdere mensen aanwezig die je daar maar wat graag mee helpen, inclusief een meer dan capabele judge die alles in goede banen leidt.
De FNM is dus de perfecte plek om nieuwe spelers te ontmoeten, interessante decks te zien, je eigen deck te testen, en nog veel meer!

De winnaar van het Standard event krijgt iedere week een booster, maar we verloten ook een aantal boosters onder alle deelnemers! Verder zijn er op iedere FNM maar liefst 15 speciale FNM promo’s (kaarten met een foil alternate art van een bestaande kaart) te winnen en iedereen maakt hier kans op!

Welke formaten worden er gespeeld bij de GameForce?
Voor meer informatie over wat een formaat is kun je het beste even deze link volgen: Formaten.

Bij de GameForce spelen we iedere maand de volgende formaten:

1ste vrijdag: Standard + 2 Headed Giant Draft,
2de vrijdag: Standard + Chaos Draft,
3de vrijdag: Standard,
4de vrijdag: Standard + Boosterdraft.

Zitten er vijf vrijdagen in een maand dan schuift er tussen de 2de en 3de vrijdag eentje extra in. Op die dag kun je dan Standard + Boosterdraft spelen.

Wat kost het?
Deelname aan een Standard FNM is gratis (je betaalt enkel 3 euro entree voor de speelruimte). Je speelt vervolgens 4 rondes en maakt kans om een van de promo’s of boosters te winnen.
Deelname aan een van de Drafts (2HG of Boosterdraft) is 15 euro per persoon inclusief entree voor de speelruimte. Hier speel je na de draft 3 rondes met je deck en maak je naast de promo’s ook kans op booster packs (1 per gewonnen ronde en een aantal random boosters die worden verloot).
De Chaos Draft kost 18 euro inclusief entree.

Maar er is meer!
De eerste keer dat je een FNM speelt bij ons mag je uit een goed gevulde promo map een promo kaart uitkiezen! Nog een reden om de FNM eens een keertje te proberen. Tot vrijdag!

Leave a Reply