Flesh and Blood, Magic, Role Playing Games, Speelruimte, Winkel

Winkel groter – Gundam en Snoopiez.

Het was hier even rustig maar wij hebben niet stil gezeten. Voor wie al even niet meer in onze winkel is geweest zal er veel veranderd zijn.
We hebben namelijk onze winkel een flink stuk groter gemaakt waardoor we meer leuke dingen aan jullie kunnen laten zien.  Vooral onze afdeling Rollenspellen is flink uitgebreid met veel meer miniaturen en nog veel meer dobbelstenen. Ook ons assortiment sleeves, deckboxen en mappen heeft een flinke update gehad met veel nieuwe producten.
Verder zijn we begonnen met de verkoop van Gundam bouwdozen van Bandai Entertainment. De eerste fans hebben ons al gevonden en zelfs mij enthousiast weten te maken voor deze hobby. De bouwdozen van Bandai zijn er in diverse moeilijkheidsgraden waarbij elke stap hoger ook gelijk duidelijk meer opties en details te bieden heeft.  Je zet zo’n Gundam van de hoogste moeilijkheidsgraad dan ook niet zomaar even in elkaar. Oh en, Gundam bouw je zonder lijm en je hoeft ze ook niet te verven, weet je hoe fijn dat is? Kom gerust eens een kijkje nemen.
Ook zijn we de inwendige mens niet vergeten bij deze update van ons assortiment. We hebben een bescheiden selectie snoepgoed toegevoegd, lekker hoor.
Ben je nu heel nieuwsgierig geworden naar al deze veranderingen?  Kom dan gewoon weer eens langs….als je durft.

Vroeg of laat komen we op het punt dat we de 1,5 meter afstand regel kunnen loslaten en we kijken hier net zo erg naar uit als jullie allemaal.  Maar hoewel wij steeds meer berichten ontvangen van spelers dat de maatregelen, zoals die nu nog steeds gelden, al lang niet meer overal worden aangehouden,  hebben wij besloten dit nog steeds wel te doen.  Flauw vinden sommigen, maar anderen zijn ons dankbaar.  Onze speelruimte is open, maar met een beperkt aantal plaatsen.  Deze plaatsen zijn te reserveren maar als je iets zou willen komen doen wat niet in de agenda staat, neem dan even contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.

Zodra dan uiteindelijk de maatregelen worden losgelaten zullen wij direct weer gaan starten met het aanbieden van alles wat jullie gemist hebben.  Dan zal ook de woensdag avond weer open gaan voor de boosterdraft en de commander spelers. Als we geen afstand meer hoeven te houden gaat ook direct onze capaciteit weer omhoog zodat alle spelersgroepen weer kunnen gaan groeien. We hopen samen met jullie dat dit niet lang meer hoeft te duren.

Tot die tijd doen we wat we mogen en dat is al best veel. Zo is het weer bijna pre-release tijd, dit keer voor zowel de nieuwe Magic set als ook de nieuwe Flesh and Blood set. Het weekeind van 17-19 september is dan ook volledig gevuld met events.  Op 25 september doen we nog een release event en bij voldoende interesse zal dit ook op zondag 26 september kunnen.

Ben je geïnteresseerd in een (of meerdere) van de spellen die bij ons gespeeld worden, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een uitleg. We helpen je graag verder en brengen je in contact met de betreffende spelers groepen zodat je aan kunt sluiten bij de familie die GameForce is.

Lieve mensen, blijf komen, blijf kopen, blijf meedoen met onze leuke events. Breng je Magic kaarten als je ze niet meer gebruikt en geef ons tips over hoe we ons assortiment nog verder zouden kunnen uitbreiden.  We hebben jullie hulp op alle fronten nog keihard nodig. Kom dus snel eens langs want GameForce…dat zijn we allemaal!

Groetjes  Twan