Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Er gebeuren dingen… (Demo)

Deze week is er veel aandacht in de media geweest over de stijging in het aantal besmettingen. Dit vind ik een zorgelijke ontwikkeling, voornamelijk omdat deze lijkt te worden veroorzaakt door mensen die geen zin meer hebben om zich aan de regels te houden.
Ik weet niet wat ik erger vind, het feit dat het zomaar weer mis kan gaan of het feit dat er zo veel mensen het gewoon niet kan interesseren dat het mis kan gaan, met alle gevolgen van dien.  Ik ga hier niet de pastoor uit lopen hangen, maar ik wil toch graag mijn bijdrage leveren door de lezers van dit bericht op te roepen voorzichtig te zijn.  We zijn toch een ontwikkeld volk?

In de winkel is het de laatste weken erg rustig en dat merken we goed, maar het is ook een rustige periode tussen Magic sets en de uitstel van Jumpstart hielp natuurlijk ook niet.  Toch is er ook wel positief nieuws te melden. Voor een deel pakt het veilig spelen in de winkel weer een beetje op. Nog lang niet alles gaat zoals ik gehoopt had, maar we krijgen toch wel mensen aan tafel. De try-out van de FNM is goed verlopen en deze week zijn we zelfs uitverkocht. Zo nodig zullen we proberen hier onze capaciteit wat uit te breiden.

Promo nieuws is er ook.  Alle Magic promo’s en andere dingen waar we nog op zitten te wachten zijn een stapje dichterbij. Onze leverancier is druk bezig om ons pakket samen te stellen en we verwachten dit in de loop van volgende week te ontvangen. Vanzelfsprekend zullen wij het een en ander moeten voorbereiden, maar zodra het voor jullie klaar ligt melden we dit zowel hier als in onze FaceBook en Whatsapp kanalen. Nog even geduld dus.

Op 7 augustus komt er weer een nieuwe Magic set aan, Double Masters. Hoewel deze set erg duur is, zit deze ook wel echt boordevol goede kaarten. Je kan deze set beperkt pre-orderen op onze website.
Recentelijk hebben we producten van GameGenic toegevoegd aan ons assortiment. We starten een beetje rustig aan maar in principe zal alles leverbaar zijn, eventueel op bestelling. Kijk maar eens wat de professor hiervan vindt.
Onderweg is ook een eerste levering van Q-Workshop om net even dat beetje extra keuze aan je dobbelstenen collectie toe te voegen. Niet alles zal direct leverbaar zijn, maar kijk alvast eens op hun website.

Ik wil graag de mensen even bedanken die steeds achter me hebben gestaan met hun hulp, steun en raad.  Onze Magic judges, onze DM’s, onze community leaders, de crew, vrienden en alle klanten die ons op meerdere manieren steeds overeind hebben gehouden. Er is veel, vooral ook achter de schermen, gebeurd en nog steeds aan het gebeuren. Voornamelijk dankzij deze mensen en hun inzet zijn wij er nog en ben ik nog enigszins bij mijn verstand….Dank jullie wel…allemaal…echt…dank je wel.

Maar zoals altijd sluit ik af met deze woorden.  We zijn er nog niet…Blijf komen, blijf kopen en kom spelen. We hebben jullie nodig…allemaal.

Twan