Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Winkel & Speelruimte

Winkel en speelruimte

GameForce is opgericht in 1999. Omdat wij heel veel evenementen organiseerden kregen wij al snel de behoefte aan een eigen speelruimte en een ruimte om klanten te kunnen ontvangen. Dit leidde in 2004 tot de opening van onze winkel. Door de jaren heen is ons assortiment regelmatig veranderd. Producten kwamen en gingen, trends veranderden. Maar door al die jaren heen zijn Trading Card Games (TCG), met Magic; the Gathering op kop, onze belangrijkste productgroep geweest. Naast een volledig assortiment nieuw product, losse kaarten en benodigdheden zoals sleeves en deckboxen, zijn wij ook de grootste aanbieder van Magic evenementen in zuid Nederland. Naast Magic hebben wij ook Pokémon, Yu-Gi-Oh, Flesh and Blood, Digimon, One Piece, D&D, Gundam (Bandai) en Ugears in ons assortiment. In onze winkel en speelruimte hangt een gemoedelijke sfeer en iedereen voelt zich er wel thuis. Kom gerust eens een kijkje nemen.

Introductie Speelruimte

Welkom in onze speelruimte.  In onze speelruimte wordt niet gerookt en er wordt geen alcohol geschonken. Onze bar is rijkelijk voorzien van frisdrank, snoep, ijs en snacks tegen redelijke tarieven. Het is dan ook niet toegestaan om je eigen meegebrachte consumpties bij ons te nuttigen. Voor het gebruik van onze speelruimte vragen wij een bijdrage van 5 euro per dag. Hiervan krijg je 1,50 terug in bar tegoed.

Waarom een grote speelruimte?

Spellen zijn bedoeld om met anderen te spelen. Veel mensen zijn alleen of hebben niemand in hun omgeving om hun favoriete spel mee te spelen. Bij ons vindt je wellicht aansluiting. Niet ieders moeder is blij met elke dag een groot leger op de keukentafel en soms heb je thuis gewoon helemaal geen plaats. Ook dan kun je bij ons terecht.

Een andere, niet minder belangrijke reden, is dat GameForce niet gelooft in keiharde commercie. Wij vinden het belangrijk om onze gasten de totale hobby aan te bieden, in plaats van je alleen de spellen te verkopen. Onze enorme speelruimte, gecombineerd met de talrijke faciliteiten die wij de spelers kunnen aanbieden, geeft onze gasten een gevoel van thuis. Je vindt er de mogelijkheid om te leren, voor te bereiden en te spelen. Niemand verveelt zich bij ons.

De laatste reden voor onze grote speelruimte is er een uit noodzaak. De fantastische noodzaak dat wij zeer regelmatig grote hoeveelheden spelers in onze speelruimte mogen verwelkomen. Spelers die komen voor onze gezellige activiteiten en zeer gevarieerde toernooien. Vooral onze grote Magic toernooien zijn vaak erg druk bezocht.

Wat kan er allemaal in onze speelruimte?

In het kort; bijna alles.

Naast de aanzienlijke capaciteit van de speelruimte zijn er allerlei faciliteiten aanwezig om je hobby te ondersteunen. Zaken zoals scenery, speel tafels, verf tafels voor de miniaturen spelers, maar ook een goed gevulde spellen kast voor de bordspel liefhebbers. Goede, grote, stevige en gladde tafels voor de card gamers.

Ook organiseren wij zeer veel activiteiten voor: Magic; the Gathering, Dungeons & Dragons, Pokémon, Yu-Gi-OH, Flesh and Blood en Warhammer. Deze activiteiten bestaan uit toernooien en georganiseerde bijeenkomsten van beginners niveau tot expert level. Zie in onze altijd overvolle agenda wat er allemaal staat te gebeuren. Zoals gezegd kan er bijna alles en staan we altijd open voor nieuwe spellen en suggesties van onze klanten. Heb je een idee, kom er dan mee!