Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Corona maatregelen bij GameForce (Demo)

Corona virus – Het is hier en we moeten er samen voorlopig mee om gaan dat het ons leven op zijn kop zet. Terwijl slimme mensen bezig zijn een oplossing te bedenken en heel erg veel fantastische mensen dagelijks in de weer zijn om ons in leven te houden, zullen ook wij niet verzaken onze bijdrage te leveren aan het tegen gaan van de verspreiding van dit virus. We wensen iedereen veel wijsheid en menselijkheid toe.

Speelruimte – We hebben besloten om onze speelruimte per direct te sluiten en alle geplande toernooien en evenementen tot in ieder geval 6 april te annuleren. Deze maatregel nemen wij niet gemakkelijk gezien we financieel zeer afhankelijk zijn van deze evenementen en we gaan dan ook een zware tijd tegemoet. Hoewel wij niet zoals de horeca deze sluiting opgelegd hebben gekregen, vinden we toch dat we deze stap moeten nemen. Ook wij stellen het welzijn en de gezondheid van onze spelers, ons team en alle mensen waarmee men daarna thuis in contact komt, voorop.
Hoewel dus een moeilijke beslissing, was het toch de enige die we op dit moment konden nemen. Juist nu mensen vaak niets om handen hebben en zich snel zullen gaan vervelen hadden wij graag een stukje vermaak en afleiding willen bieden aan jullie. Hopelijk kan dit snel weer.

Winkel – Onze winkel zal, tijdelijk met aangepaste openingstijden en strenge regels, geopend blijven zolang dit mogelijk is. Deze tijdelijke openingstijden zijn: woensdag en vrijdag tussen 15 en 20 uur en zaterdags tussen 12 en 16 uur. Je kunt ook op deze tijden vooralsnog NIET komen spelen, maar we willen jullie wel de mogelijkheid geven om aankopen te doen zodat je thuis je hobby kan blijven uitoefenen. Doe dit ook vooral want wij hebben deze omzet juist nu kei hard nodig. Zelfs als het wat meer moeite kost, of als de prijs iets hoger ligt dan elders….koop bij je lokale winkels. Hou ze in leven.

We zullen nog maar 2 klanten tegelijk aan de balie toestaan, zo ver mogelijk uit elkaar. Indien je binnen komt en er staan 2 klanten aan de balie, zoek dan ergens een plekje in de speelruimte en wacht tot we je kunnen helpen. We zullen je geen hand geven. Houd je bezoek zo kort mogelijk en raak zo min mogelijk aan. Onze toiletten zijn voor privé gebruik en dus niet meer toegankelijk voor klanten. We zullen geen eten meer voor je bereiden, wel kun je nog blikjes en snoep kopen. Ben jij of iemand in je directe omgeving ziek, verkouden of grieperig? Blijf dan thuis!

Zoals gezegd zal deze periode voor veel ondernemers een financieel moeilijke tijd worden, zo ook voor ons. We zullen alle zeilen bij moeten zetten om aan het eind van deze crisis nog een winkel te hebben en jullie weer te kunnen gaan vermaken met een mega speelruimte, gevuld met een ruime variatie aan evenementen en gezelligheid. Mogen we hiervoor jullie hulp vragen? Blijf vooral bij ons kopen en koop gerust iets extra’s. In de winkel of via de website. Heb je wensen of kun je iets niet vinden, stuur ons dan gewoon een bericht en we kijken of we het voor je kunnen regelen.
Op dit moment hebben we een grote opruiming met wel 25% korting op onze Warhammer voorraad, de pre-orders voor de nieuwe Magic set Ikoria komen eraan en we hebben het zelfs mogelijk gemaakt om online je kantinekaarten en entree kaarten te bestellen ook al kun je ze nog niet gebruiken. Alle beetjes helpen ons nu, alvast bedankt.

Lieve mensen, blijf verstandig en gezond.
Ooit is het allemaal weer voorbij en kunnen we verder met ons leven.
We wensen iedereen veel wijsheid en menselijkheid toe.

Namens het hele team,
Twan van de Wal