Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Week 25 update: About Boxtoppers and Expeditions. (Demo)

We hebben een hele hoop te vertellen dus laat ik maar gelijk beginnen.

Zendikar Rising, de nieuwe Magic set,  komt uit op 25 september en we verwachten dat dit een populaire set gaat worden.  Lees hier welke producten er allemaal verkrijgbaar zullen zijn.
Al deze producten zullen vanaf de release datum bij ons verkrijgbaar zijn, sommige daarvan kun je nu al voor bestellen via onze website.
Expeditions en Boxtoppers zijn weer terug wat de set ineens nog veel interessanter maakt want in elke doos dus een Expedition.  Lees er hier alles over. 
Vanaf 18 september starten we met de pre-release events in onze winkel.  Je kan vanaf nu al je pre-release events reserveren via onze website. We beginnen met 5 events in het pre-release weekeind van 18-20 september en we doen er nog 5 in het release weekeind van 25-27 september. 10 Keer de kans om mee te doen, 10 keer de kans om ons te steunen. Per event hebben we helaas maar 24 plaatsen vanwege Covid-19. Vanwege dit kleiner aantal plaatsen dus meer events. Zolang de voorraad strekt krijgen deelnemers aan de pre-release events een gratis nieuwe Set Booster, deze mag je niet gebruiken in het event.
Deze keer geen 2 Headed Giant, ook weer vanwege Covid-19…Maar je kan ze daarom wel allemaal mee doen. Je kunt nu direct tegelijk al je plaats(en) reserveren want vol = vol.
Voor onze zekerheid moeten we er wel op kunnen rekenen dat jullie ook echt komen als jullie reserveren vandaar dat we jullie vragen deze events uiterlijk 3 dagen voor de aanvang van het event betaald te hebben. We zullen helaas reserveringen die niet tijdig betaald zijn moeten annuleren en jouw plaats word dan vrij gegeven voor iemand anders. Doe dus gewoon even die moeite en voorkom dat. Het is voor ons makkelijker en voor jullie een kleine moeite.
Indien er plaatsen vrij zijn zullen we walk-ins toestaan, er kan bij een uitverkocht event geen publiek worden toegestaan. Materiaal wordt voor je gereserveerd, dus dat hoef je niet apart te bestellen.
Veel plezier met Zendikar Rising.

We gaan starten met een bijzonder experiment. Veel van jullie hebben misschien interesse in een hele hoop andere producten die wij nu niet aanbieden. Denk aan Funko, merchandise, bordspellen, pluche en andere kaartspellen.  Dit en nog veeeeeel meer kunnen we gewoon allemaal leveren maar hebben we nooit iets mee gedaan.  Bekijk de website van onze leverancier maar eens goed en misschien kunnen we je wel helpen aan een heleboel andere leuke dingen.   Vanzelfsprekend kunnen jullie geen prijzen zien, en je kunt er ook niks rechtstreeks kopen. Zie je iets leuks, stuur ons dan een link en ik ga voor je kijken wat het zou kosten en of het beschikbaar is. Bij interesse bestellen wij het graag voor je. Ze hebben echt heel veel.

Verder wil ik jullie er nog graag even op wijzen dat we ook actief zijn op FaceBook en Whatsapp.  Op beide media zijn diverse groepen beschikbaar waarin je spelers kunt vinden en waarin wij rechtstreeks communiceren over bepaalde onderwerpen.
GameForce FaceBook pagina
GameForce Magic Community
GameForce Roleplaying Games
Eindhoven Eternals (Warhammer)
Militia Brabantia (Historical Miniature Games)
Voor de EDH/Commander spelers en de Standard spelers zijn er Whatsapp groepen waar je lid van kunt worden.
Maak gerust gebruik van deze mogelijkheden als je aansluiting zoekt of gewoon op de hoogte wilt blijven.

We zijn er na 25 weken nog steeds en we kopen er nog lang voor jullie te zijn. Blijf daarom komen mensen, en blijf kopen. Kom spelen en doe mee met onze events.