Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Adventures in the Forgotten Realms pre-release en Flesh and Blood (Demo)

In het weekeind van 16-18 juli kunnen en mogen we weer Magic pre-release events gaan houden voor de nieuwe set Adventures in the Forgotten Realms. Deze events staan ook al even op de agenda maar er zijn nog voldoende plaatsen verspreid over het weekeinde. Wat kun je op deze events verwachten? Vanwege de Covid restricties hebben we maar zeer beperkt plaats, 24 per event om precies te zijn. Er zijn op dat moment geen andere events gaande. Na elke ronde maken de spelers zelf even hun tafel schoon zodat je steeds aan een schone tafel komt te zitten.  Tussen de rondes door kan iedereen voldoende afstand houden en eventueel lekker even buiten gaan staan. Spelers maken gebruik van event link waarbij ze de seatings op hun telefoon binnen krijgen. Om mee te kunnen doen is het belangrijk om je even in te schrijven via ons tafel reservering systeem. Kleine moeite en verplicht door de overheid. Op deze manier zijn onze pre-release events veilig en comfortabel. Kom dus meedoen.   Bij voldoende interesse zullen we in het weekeind van 24 en 25 juli nog wat extra release events gaan plannen, deze zullen duidelijk wel minder plaatsen hebben.

We hebben besloten geen mappen met kaarten van de nieuwe set meer aan te bieden in de winkel. Deze kaarten zullen worden aangeboden via ons MCM account maar je kan je bestelling natuurlijk nog wel komen ophalen en zo de verzendkosten besparen. Lees hier hoe dat ook al weer werkt bij ons. We begrijpen dat dit voor onze vaste spelers wat onhandig kan zijn, immers je kan er net naast grijpen als je niet weet wanneer onze kaarten online staan. Daarom hebben we voor onze vaste spelers de optie om kaarten te pre-orderen. Hiervoor zijn wel wat regeltjes gemaakt:
1 – Pre-order alleen via info@gameforce.nl, wij leveren uit in volgorde van bestelling en zolang de voorraad strekt. Op = op dus.
2 – Maximaal 4 van elke kaart per speler.
3 – Zodra wij jouw pre-order verzamelen locken wij de prijs van de kaarten. Je betaalt wat het op dat moment kost.
4 – Pre-orders van losse kaarten mogen niet geannuleerd worden.
5 – Pre-orderen kan alleen zolang we de kaarten nog niet op MCM hebben gezet, daarna kun je ze enkel nog op de normale manier bestellen.
We gaan deze set woensdag 13 en donderdag 14 juli uitpakken en sorteren. In de loop van donderdag 14 en vrijdag 15 juli zullen de kaarten op MCM staan en kun je dus niet meer pre-orderen. Doe het dus meteen als je gebruik wilt maken van deze service.

Pre-release @ Home is nog steeds mogelijk voor wie liever op een ander moment thuis wil spelen. Via onze website is een beperkt aantal van deze pakketjes te reserveren.  Wij zullen vooralsnog geen inhaal pre-release van deze set gaan inplannen.
De overgebleven pre-release pakketjes zullen allemaal worden geopend voor de losse kaarten.
Ook de Commander Deck sets zijn via onze website te bestellen.

Flesh and Blood heeft een flinke groei door gemaakt en de 2e intro dag was een groot succes. We gaan voor dit spel vaker evenementen op de agenda zetten en op zaterdag 21 augustus is het volgende event alweer (vanwege het beperkte aantal plaatsen kunnen we dit niet eerder doen). Maar ook gaan we vanaf donderdag avond 29 juli al starten met 10 plaatsen om de week. Je kan dus regelmatig komen spelen en zodra er meer behoefte is dan we kunnen plaatsen zullen we gaan bekijken of we een extra avond open kunnen gaan hiervoor.

Lieve mensen, ik sluit weer af met dezelfde oproep.  Blijf komen, blijf kopen, blijf je Magic kaarten aan ons verkopen, kom meedoen met onze events en blijf ons steunen.
We willen graag verder maar zonder jullie kunnen we dit niet. Dank je wel.