Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Adventures of the Forgotten realms (Demo)

Zoals jullie gemerkt hebben zijn we al weer een tijdje geopend voor events en toernooien. Dit gebeurt natuurlijk altijd op een verantwoorde manier waarbij we steeds maar een beperkt aantal spelers mogen toelaten die zich aan duidelijke voorwaarden moeten houden. Deze voorwaarden zijn verplicht en noodzakelijk, daarnaast rekenen wij en onze gasten erop dat iedereen zich hieraan houdt. Wat zijn die regels ook al weer?
Je blijft thuis als je symptomen van Covid-19 hebt, reserveert een tafel via onze website en volgt de instructies daarbij op. In de winkel houdt je 1,5 meter afstand van elkaar en volg je de instructies op van het personeel en evenement leiding. Op deze manier kunnen wij jullie dus weer ontvangen. Nog niet alles kan alweer en we hebben ook steeds maar een beperkt aantal plaatsen. Neem contact met ons op als je wensen hebt.

Fabrikanten van Trading Card Games blijven gelukkig steeds nieuwe producten uitbrengen en zo staat voor Magic de nieuwe set Adventures in the Forgotten Realms weer voor de deur.  Deze Dungeons & Dragons gethematiseerde set krijgt veel extra interesse uit de roleplay wereld en we verwachten dan ook een toename van het aantal spelers. Dat is een erg leuk vooruitzicht.  De voorverkoop van deze set is inmiddels begonnen en ook de pre-release en release events staan alweer op de agenda. Reserveer je plaatsje en bestel direct je boosterdozen.  Dat is leuk voor jou, en heel nodig voor ons. Doe mee en wees onderdeel van de experience.

Onlangs was de eerste introductie dag voor Flesh and Blood en deze dag is erg succesvol verlopen. Op 10 juli zal er een vervolg dag zijn met hetzelfde programma. Dus kon je de vorige keer niet of vond je het zo leuk dat je weer mee wilt doen…kijk dan hier voor de informatie van deze dag.

Lieve mensen, we zijn er nog maar het is zwaar. Het word zelfs steeds zwaarder want alle potjes zijn leeg en de steun valt weg. We mogen al weer een beetje maar nog lang niet alles en waar de kosten onverminderd door lopen worden de teugels voor ons nog stevig aangetrokken. Wij kunnen pas weer beginnen gezond te worden als we alle maatregelen los kunnen laten, dus de 1,5 meter afstand regel en hierdoor de capaciteit beperking drukken heel erg zwaar op onze inkomsten. Hierdoor blijf ik een beroep op jullie moeten doen.  Blijf ons daarom steunen, blijf komen, blijf kopen, blijf je Magic inruilen, blijf begrip voor onze situatie houden en blijf aan ons denken. Wij kunnen niet bestaan zonder jullie hulp. GameForce, dat zijn we samen.

Dank je wel.
Twan