Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Alle evenementen geannuleerd – Jumpstart en Commander Legends (Demo)

Het zat er natuurlijk aan te komen. De ziekenhuizen stromen vol en de zorg komt onder druk te staan. Diverse oproepen om erger te voorkomen werden door te veel mensen in de wind geslagen en nu krijgen we dus weer een nieuwe lockdown voor onze kiezen.  Hopelijk een kortere dan de vorige, maar we zullen het er weer mee moeten doen vrees ik. Wat betekend dit voor jullie met betrekking tot onze speelruimte en evenementen? Per direct zijn alle evenementen geannuleerd en is tafel reservering op dit moment niet meer mogelijk. Alle bestaande reserveringen zullen zsm worden verwijderd en eventuele betalingen worden op je tegoed bijgeschreven of kunnen worden terug gestort. Onze winkel blijft open en valt weer terug op de openingstijden die golden tijdens de eerste lockdown, woensdag en vrijdag van 15 tot 20 uur en zaterdag van 12 tot 16 uur. Daarbuiten zijn afspraken mogelijk. Onze speelruimte gaat echter niet dicht en blijft toegankelijk tijdens deze openingstijden. We mogen niets meer organiseren maar het is wel toegestaan om mensen te laten spelen.  Zolang je maar netjes op 1,5 meter afstand van elkaar blijft, elkaars spullen niet aan raakt en we in totaal niet met meer dan 30 personen binnen zijn kun je komen kijken of contact met ons op nemen om te zien of we plaats voor je hebben. We zullen het gebruikelijke tafel tarief berekenen en straks ook mondkapjes moeten gaan dragen want dat word verplicht in alle publieke ruimtes. Vanzelfsprekend blijf je thuis als je ziek bent of Corona symptomen hebt. Geen leuk nieuws maar ik ben positief dat we hier samen een weg in kunnen vinden en als straks weer meer mogelijk is dan starten we dit zo snel mogelijk weer op.

Magic nieuws:
Als alles deze keer wel goed gaat dan ligt Jumpstart vanaf 16 oktober in onze winkel. Ondanks enorme tekorten heb ik toch voldoende voorraad kunnen vinden om alle pre-orders uit te kunnen leveren en zelfs nog wat extra voor de losse verkoop.  Er blijven in Europa enorme tekorten, distributeurs krijgen maar 30% van hun bestellingen geleverd. Er is geen reprint aangekondigd op dit moment. Ook staan nu de pre-orders voor Commander Legends nu online.

Lieve mensen, we gaan zwaar weer in. Onze inkomsten beginnen op te drogen en we hadden het al niet makkelijk.  Blijf dus komen en blijf dus kopen. We hebben jullie echt heel hard nodig en we blijven jullie nodig hebben.
Bedankt

Twan