Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Click & Collect, Time Spiral Remastered en Flesh and Blood (Demo)

7 Weken, zo lang is onze winkel inmiddels al dicht. En die 7 weken kwamen harder aan dan al die ontelbare weken, waarin we het toch al zwaar hadden, bij elkaar. Het gaat dus niet de goede kant op en we hebben ook nog geen duidelijkheid over wanneer we weer open mogen.  Dit is het dan ook moment waarop ik me tot de diverse spelersgroepen en communities richt. Het moment om je te realiseren dat er straks mogelijk geen speelruimte meer is komt dichterbij. Help me om op zoek te gaan naar manieren om inkomsten te genereren.
De Yu-Gi-Oh community doet dit al reeds maanden. Ze organiseren online toernooien waarbij de spelers graag een fee betalen voor de winkel. Zo dragen ze bij om hun speelruimte te behouden. Dit helpt echt en indien dit op grotere schaal zou kunnen worden gedaan, door alle spelersgroepen, zou dat heel goed het verschil kunnen maken. Ga aub met elkaar in gesprek en bedenk wat jullie kunnen doen. Jullie weten dat ik het heel ongemakkelijk vind om dit soort dingen te moeten vragen, maar ik weet dat jullie het ook niet waarderen om opeens voor een gesloten poort te staan zonder dat jullie de kans hebben gehad mee te helpen aan een oplossing.  Dit is dat moment,  te wapen in de strijd voor het behoud van jullie speelruimte !!!

Click and Collect, een mooie term voor bestellen en ophalen. Want het mag weer op het moment al zijn er wel wat regels natuurlijk. Bestel via de website, of desnoods via mail, app, telefoon of messenger en na tenminste 4 uren mag je dan je bestelling komen ophalen. Je mag nog steeds niet binnen komen en betalingen dienen bij voorkeur gedaan te zijn. Eventueel is gepast contant afrekenen mogelijk, maar je kan dus niet binnen pinnen.  Het toegewezen tijdslot is woensdag en vrijdag tussen 15 en 17 uur, zaterdags tussen 13 en 15 uur. De  poort is op deze tijden open, maar de voordeur is op slot. Geef door kloppen of op een andere manier aan dat je er bent en wij komen je op de binnenplaats leveren.  Als er iemand voor je is, houdt dan gewoon even afstand en wees geduldig.  Jullie weten hoe het werkt.

Time Spiral Remastered: Op 19 maart komt deze nieuwe Magic set uit maar deze zal zeer beperkt leverbaar zijn. We weten nog niet hoeveel product we krijgen, maar dit gaat in de verhouding liggen van eerdere Masters sets. Als hierover meer duidelijkheid bestaat zullen we de pre-orders hiervoor aankondigen.

Flesh & Blood: Al eerder hier genoemd, Flesh & Blood komt naar de GameForce. Zonder dat dat ik ook maar één kaart in mijn handen heb gehad is er al een flinke spelersgroep ontstaan die zit te wachten totdat wij kunnen starten met het aanbieden van online events. We zijn de zaken hiervoor aan het regelen.
Inmiddels is er een beetje voorraad binnen gedruppeld voor dit spel, en komt in maart de volgende set uit. In de komende dagen zullen we het beetje wat we nu hebben online zetten en de pre-order voor de nieuwe set aankondigen. Heb je intussen vragen over dit spel, kijk dan eens hier of neem contact met ons op.

Lieve mensen, we zijn er nog maar dat word steeds lastiger. Lastiger maar ook steeds noodzakelijker om jullie te vragen ons te gaan of blijven steunen. Blijf dus kopen en vergeet ons niet, we hebben jullie hulp echt nodig.

Twan