Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Een beetje goed nieuws tijdens deze sombere dagen. (Demo)

Vannacht heeft WotC (Wizards of the Coast, de maker van Magic; the Gathering) een belangrijk bericht online geplaatst. In dit bericht staat belangrijk nieuws over de nieuwe Magic set Ikoria, Lair of Behemoths. Gezien de toestand met het Corona virus en het feit dat winkels in een groot deel van de wereld gewoon dicht zijn, heeft WotC besloten de pre-release en de release van de set op te schuiven. Gekozen is voor het weekeind van 15-17 mei, maar dit zou nog verder kunnen opschuiven indien daar noodzaak voor is. Hoewel we nog niet kunnen zeggen of we op 15 mei al weer open zijn is het toch heel goed nieuws voor ons.  Wat houdt dit in voor ons?
– De pre-release gaat misschien toch door, maar dan op 15-17 mei.
– De pre-release at home pakketjes en alle andere pre-orders kunnen niet voor 15 mei worden opgehaald.
– Je bent van ons gewend dat we altijd voldoende plaatsen hebben voor alle 6 de pre-release events en dat je zo binnen kan lopen. Dit kunnen we nu niet meer garanderen omdat we deze keer de         pakketjes hebben laten reserveren. We raden dus aan dit ook te doen, omdat we niet weten of er pakketjes over zullen zijn op de dagen zelf.
– Er zijn per direct weer pre-release pakketjes bestelbaar onder dezelfde voorwaarden als voorheen, maar nu zonder tijdsdruk. Echter  op = op! Hoe werkt het ook al weer?

Omdat wij het financieel niet kunnen dragen om dit voor te schieten bieden we jullie nu de 2 volgende opties:

1- Pre-release at home. Je kunt tijdens onze openingstijden een of meerdere pakketjes komen ophalen en je event thuis met vrienden doen.
2- Je bestelt je pre-release pakketjes en wij bewaren ze voor je totdat we weer open kunnen en dan organiseren wij alsnog de pre-releases naar behoefte.
Ik kan op dit moment niet zeggen of ik tijdens het weekend van 15-17 mei nog pakketjes beschikbaar heb, dus bestel ze nu alvast. Betalen hoeft niet direct maar dat zou wel heel fijn zijn, we kunnen geen annuleringen accepteren.

Dus koop nu je pre-release pakketten en haal het op tijdens het pre-release weekeind, of wij bewaren ze en dan kun je ze gebruiken als het alsnog door gaat of anders op een later moment.
Een pre-release pakketje bestaat uit het doosje met daarin de 6 boosters + de 2 boosters die normaal per 2 spelers in de prijzenpot gaan.

Maar er was nog meer goed nieuws. WotC heeft aangekondigd de kleine winkels te gaan steunen. Dit doen ze onder andere door het verplaatsen van Ikoria, maar ook door ons extra dozen Mystery booster te geven. Ja, je leest het goed, te geven. Ze zijn aan het drukken en alle kleine winkels krijgen een aantal dozen gratis. Niet om uit te delen natuurlijk, maar om te verkopen en zo de winkels te helpen met het verkrijgen van inkomsten die we zo hard nodig hebben. Wij vinden dit een fantastisch gebaar van WotC en zijn ze daar zeer dankbaar voor. WotC heeft de mogelijkheid om ons te helpen gezien en een stap gezet die zeer welkom is. Goed bezig WotC.

Verder kunnen we nog melden dat in de afgelopen dagen veel van jullie je steun hebben gegeven. Jullie kwamen van alles kopen, zelfs dingen die je niet direct nodig had. Er waren zelfs klanten die gewoon geld aanboden zonder iets te willen kopen en we krijgen soms ook Magic verzamelingen gesponsord. Fantastisch en zo belangrijk want het helpt echt. Iedereen wil helpen en hier zijn we intens dankbaar voor. Ga hier vooral mee door want we zijn er nog lang niet.

Twan