Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Eerste week zonder events voorbij ! (Demo)

Eerste week zonder evenementen en toernooien, eerste week zonder jullie. Het was heel lastig om in een lege winkel te zijn, waar we normaal altijd gezellig samen zijn en veel plezier hebben.
Gelukkig kwam er nog wel af en toe iemand langs om wat te kopen of even snel hoi te zeggen. Ook hebben we enorm veel lieve berichten gekregen van mensen die met ons mee leven en ons het beste wensen. Dat helpt echt enorm en hiervoor wil ik jullie hartelijk bedanken. Ook al jullie aankopen hielpen ons enorm maar helaas zijn we er nog niet.
Gisteren zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd die inhouden dat we tot in ieder geval 1 juni geen evenementen en toernooien meer mogen organiseren. Deze evenementen en toernooien zijn verreweg onze grootste bron van inkomsten en vallen nu dus voor een lange periode weg. Zonder hulp gaan we deze periode misschien niet overleven en dit is een erg lastig vooruitzicht. Helaas moet ik dus om jullie hulp en steun blijven vragen, ook al vind ik dit erg moeilijk en vervelend.

Wat hebben we gedaan en wat kunnen we nog doen? De afgelopen week is er vooral Magic verkocht, om precies te zijn Mystery boosters en Ikoria pre-release pakketjes. De Mystery boosters waren zelfs op dit weekeind maar ik kan jullie melden dat er een kleine nieuwe voorraad binnen is gekomen, en we kunnen dus vanaf woensdag weer Mystery boosters verkopen. Ikoria pre-release pakketjes zijn inmiddels niet meer te bestellen (we hebben er maar liefst 123 verkocht), maar de gewone boosterdozen natuurlijk wel. Ik zal deze week ook de rest van de producten uit deze set online zetten zodat jullie deze ook kunnen pre-orderen. Helaas heb ik de inkomsten zo hard nodig dat er geen sprake kan zijn van de gebruikelijke pre-order korting, ik hoop op jullie begrip.
Verder kan ik jullie melden dat we in gesprek zijn met enkele spelers/verzamelaars die ons willen helpen aan wat boosters van sets die we niet meer hebben. Ze bieden ons dit product aan tegen zeer lieve prijzen (waarvoor dank) zodat wij ze in onze winkel kunnen leggen en jullie nog meer reden bieden om bij ons te komen kopen. De eerste boosters die ik binnen hoop te krijgen is Battlebond.

Verder zijn we op dit moment een deel van de winkel aan het ombouwen naar een grote opruiming hoek. We zijn ons magazijn aan het leeg trekken en alles wat daar nog lag zetten we in de winkel. Sommige van deze dingen hebben zelfs nog nooit in de winkel gelegen. Denk bijvoorbeeld aan promotie materialen. Maar we hebben, juist nu, ook weer alle boeken en spellen in de winkel staan. Juist nu, omdat we toch iets moeten doen met onze tijd..Kom gerust eens een kijkje nemen tijdens onze openingsuren. Je helpt ons met wat omzet en het opruimen van het magazijn, en je helpt jezelf aan wat afleiding. Het is ook mogelijk om buiten openingstijden op afspraak langs te komen.

De komende weken kunnen we geen evenementen meer in onze winkel organiseren en we zijn op zoek naar evenementen die we misschien online samen kunnen doen. Nu ben ik daar helemaal niet in thuis, maar als jij een goed idee hebt en ons daar bij wil helpen, neem dan aub contact met ons op. We willen graag de community bij elkaar houden en we kunnen dit niet alleen.
Hieronder zal ik een paar links neerzetten van Facebook groepen waarin je onze community kunt vinden, kunt spreken, en mee af kunt spreken.
GameForce Magic Community
One Shots Role Playing Community 
Eindhoven Eternals (voorheen the Friday Knights en de Sword Brethren) Deze 2 clubs zijn recentelijk gefuseerd onder de nieuwe naam Eindhoven Eternals.
Da Bulu’s Testing Grounds – Pokémon Community
Neem een kijkje in deze groepen, meld je aan en blijf op de hoogte van het relevante nieuws omtrent je hobby in onze winkel.

Verder zal er in de loop van de week nog een nieuw product worden toegevoegd aan onze webshop. De “Help GameForce deze moeilijke periode door” cadeau bon.
Met de aanschaf van deze bonnen kun je ons nu steunen en later (liefst niet allemaal tegelijk) inwisselen voor toekomstige aankopen.
Onze dringende oproep, hoe ongemakkelijk ook, is…blijf kopen bij ons, ook al heb je nu niks nodig. Wij bedanken jullie alvast en hopen jullie straks weer eens allemaal goed de hand te kunnen schudden wanneer we onze evenementen weer mogen herstarten. We blijven vechten voor jullie en onze GameForce.

Namens alle betrokkenen en teamleden

Twan.

PS..De foto…Deze foto heb ik gemaakt op zaterdag 14 maart, de laatste dag dat onze winkel normaal open was. Ik had al zo’n gevoel dat het voorlopig de laatste zou zijn. Met natuurlijk ons aller knuffelbeer Stefan Elfoooo Beerens 🙂