Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Fijne feestdagen en onze openingstijden in de komende periode. (Demo)

Wat een jaar, wie had dit kunnen bedenken en wie had gedacht dat het zo lang zou duren? Wij in ieder geval niet. Maar we zijn er nog, iets wat haast ondenkbaar leek maar wat met jullie hulp toch gelukt is. Ik kan jullie niet vaak genoeg bedanken hiervoor.
Toch is het geen goed jaar geweest en er zijn grote stappen terug gezet. Zo is het project WPN Premium niet meer haalbaar en ook de toekomst van de winkel/speelruimte is minder zeker geworden. Ik hoop samen met jullie dat we zo snel mogelijk af zijn van Corona en we weer samen kunnen gaan werken aan de weder opbouw van zowel onze spelers community als onze middelen. Tot die tijd moeten we het samen zien te redden, dus blijf aan ons denken de komende maanden.

Jullie hebben me al verschillende keren horen vragen om jullie overtollige losse Magic kaarten. Juist nu we geen evenementen meer kunnen organiseren en we dus maar erg weinig klanten in onze winkel mogen verwelkomen is de verkoop online  veel belangrijker geworden.
Wij hebben er voor gekozen om de verkoop op Magic Cardmarket tijdelijk onze prioriteit te maken en daar hebben we steeds nieuwe kaarten voor nodig. We hebben al veel kaarten binnen gekregen maar we hebben een constante aanvoer van kaarten nodig om dit te kunnen blijven doen.
Ik zal jullie dus de komende maanden nog regelmatig vragen om jullie kaarten aan ons te verkopen of te komen inruilen. Inruil kan tegen winkel tegoed wat overal voor te gebruiken is, bijvoorbeeld ook voor de nieuwe set Kaldheim die we in februari mogen verwelkomen.

Kaldheim, de nieuwe Magic set komt uit op 5 februari en de pre-release staat gepland van 29 januari tot 4 februari.
Op dit moment ziet het er niet naar uit dat we deze pre-release al in onze speelruimte kunnen organiseren maar mocht dat tegen die tijd wel mogelijk zijn dan kunnen jullie erop rekenen dat we dit zo veel mogelijk zullen gaan aanbieden.
Wat we in ieder geval gaan doen is jullie de mogelijkheid geven je pre-release pakketjes bij ons te bestellen voor gebruik thuis (pre-release @ home) of op een later tijdstip in onze winkel zodra het weer kan (inhaal pre-release).
Vanzelfsprekend kun je straks bij ons ook de diverse Kaldheim producten pre-orderen. Ik verwacht dit over ongeveer een week online te zetten.

Het jaar loopt ten einde en zo ook het aantal dagen dat onze winkel dit jaar nog open kan zijn. Woensdag 23 december zal onze laatste dag zijn dit jaar, en we gaan dan op woensdag 6 januari weer open. Met onze nu toch al beperkte openingstijden en het feit dat alle feestdagen precies op onze openingstijden vallen dit jaar hebben we besloten om het even rustig aan te gaan doen.  Onze MCM bestellingen worden wel gewoon verstuurd, maar pick-ups zijn in deze periode niet mogelijk. E-mail zal maar beperkt worden gelezen en beantwoord.  De meesten van jullie kunnen me toch wel bereiken als het belangrijk is en indien mogelijk kan ik proberen dingen voor jullie te regelen op afspraak. Ook voor het inruilen van je Magic kaarten kun je me contacteren, dan bekijken we samen wat er mogelijk is.

Rest mij om jullie hele fijne feestdagen toe te wensen. Wees voorzichtig met jezelf en anderen, wees verstandig. Maak het beste uit een lastige situatie.
En vergeet niet dat wij jullie echt heel hard nodig hebben..dus blijf komen, blijf kopen en breng je Magic kaarten.

Uit naam van alle spelers, klanten, weldoeners en vrijwilligers, op naar een beter 2021.

Twan