Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Goed nieuws en slecht nieuws! (Demo)

Waar zal ik mee beginnen? Eerst maar eens wat goed nieuws, daar kunnen we allemaal wel wat van gebruiken denk ik. In nauw overleg met de de juiste instanties hebben we toestemming gekregen om deze week weer voorzichtig te starten met onze tabletop wargames ( bv Warhammer).  We hebben onze speelruimte zo ingericht dat dit weer veilig kan mits iedereen zich goed aan de instructies houdt. Ook kunnen we vanaf volgende week weer gaan beginnen met onze roleplay avonden, wederom onder strenge voorwaarden.
Een van die voorwaarden is dat we maar een zeer beperkte capaciteit zullen hebben voor beide activiteiten en dat we hiervoor met reserveringen moeten gaan werken. Een tool hiervoor is in de maak en zullen we volgende week presenteren. Later deze week zal ik een bericht plaatsen waarin ik de nieuwe procedure ga uitleggen waarmee we voorlopig moeten gaan werken met tabletop wargaming, volgende week zal er een bericht verschijnen met de uitleg over hoe we met de role play avonden om zullen gaan. Weet alvast dat we voorlopig zullen gaan werken met een verhoogde entree naar 5 euro, ook zullen we onze drank prijzen iets ophogen. Het moet ergens vandaan komen en we hopen dan ook op jullie begrip.

Maar ook slecht nieuws dus. Mensen zullen nu misschien denken dat alles weer vanzelf goed gaat komen nu we weer een heel klein deel van onze activiteiten kunnen opstarten. Ik kan jullie verzekeren dat dit niet het geval is. De inkomsten hieruit zijn zo laag dat we jullie steun en inspanningen nog net zo hard nodig hebben. Vorige week leek het wel of bijna iedereen ons vergeten was. Het was enorm rustig in de winkel en dat vertaalde zich in zo goed als geen inkomsten. Ik begrijp heel goed dat de eerder genoemde “few”gedaan hebben wat ze konden en dat daar de rek nu wel uit is, hierbij doe ik een beroep op die 80% van onze klanten waar we al 2 maanden niets van gehoord of gezien hebben. We hebben die steun nodig mensen…en de situatie is minder goed dan jullie verwachten.

Even een paar praktische dingen op een rijtje:
Vanaf deze week weer ruimte voor tabletop wargaming op vrijdag tussen 15 uur en 22:30 uur en zaterdag tussen 12 uur en 17 uur. Reserveringen lopen binnenkort via onze website.
Voor deze week lopen de reserveringen voor de vrijdag avond via onze wargaming club Eindhoven Eternals, op zaterdag heb ik nog 2 tafels vrij en hiervoor kun je mij contacteren.

Verder is er deze week de belangrijke en lang verwachte release van de nieuwe Magic set Ikoria, Lair of Behemoths. Pre-orders kunnen nog steeds worden geplaatst.
Ophalen van deze producten gaat vrijdag starten vanaf 15 uur. Hiervoor zullen we misschien nog wat speciale instructies bekend gaan maken maar de belangrijkste zijn deze:
Kom niet als jij of iemand in de huishouden corona symptomen hebt (verkouden, hoesten, niezen, keelpijn, enz..)
Indien je zelf niet kunt komen en iemand anders je bestelling laat ophalen, neem hier dan vooraf contact over op met ons. Wij geven geen bestellingen mee als we dit niet kunnen controleren.
Het zal druk zijn dus wees alert en houdt die 1,5 meter afstand.
Vanwege de grote drukte zullen we iedereen snel moeten helpen, er is waarschijnlijk geen ruimte voor even op het gemakje wat mapjes met kaarten bekijken.
Losse kaarten van de nieuwe set zullen we allemaal zsm op MCM plaatsen, we hebben dus nog geen losse kaarten van de nieuwe set in de winkel. Wel kunnen via MCM bestelde kaarten worden afgehaald mits de bestelling al klaar ligt voor je.

Om af te sluiten met toch een beetje leuk nieuws.   Ik ben naar de kapper geweest, dus jullie kunnen me weer herkennen achter de balie 🙂
Blijf gezond en verstandig mensen…en hopelijk tot snel.