Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Hoe gaat het met jullie en nieuwe releases. (Demo)

Het begint een beetje een afgezaagd verhaal te worden want er veranderd zo weinig. Het blijft onverminderd lastig om het hoofd boven water te houden maar wat kan ik daar nog over zeggen.
Hoe gaat het met jullie dan? Houden jullie het nog wel vol? Missen jullie ons al een beetje? Kijken jullie ook zo uit naar het moment waarop er weer van alles kan en mag in onze speelruimte?
Kunnen wij iets voor jullie betekenen? We moeten er samen doorheen en dus moeten we er voor elkaar zijn. Laat je me iets weten?

Leuk nieuws is dat vanaf vrijdag 19 maart de nieuwe Magic set Time Spiral Remastered in de winkel ligt. We hebben nog dozen inclusief de mooie promo beschikbaar. Er zijn losse boosters voor thuis gebruik beschikbaar.
Ook is deze week het nieuwe D&D boek Candlekeep Mysteries uitgekomen, zowel de normale versie als de alternate cover zijn in voorraad.
Verder kunnen we melden dat we eindelijk de Elite Trainer Box van Pokémon Shining Fates binnen hebben gekregen.

Lieve mensen, blijf komen, blijf kopen, blijf aan ons denken en kom je Magic kaarten bij ons inruilen of verkopen. We hebben jullie steun onverminderd hard nodig.

Hopelijk tot snel
Twan