Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Hoe gaat het nu met GameForce? (Demo)

We hebben nu 2 weken achter ons sinds de sluiting van onze speelruimte. 2 Weken waarin jullie niet konden komen spelen en 2 weken waarin we elkaar moesten missen. Ik merk nu steeds meer hoe fijn ik het altijd vond om de winkel (speelruimte) vol bedrijvigheid te zien. De blije gezichten als iedereen aan het spelen was, maar ook de vriendschap onderling die we samen hebben opgebouwd. Steeds meer komt het sociale gemis bij me binnen en dat is erg moeilijk.
Gelukkig is de winkel nog open en heb ik regelmatig aanloop gehad. Mensen die nog snel even iets komen kopen, omdat ze het nodig hadden of omdat ze graag iets wilde bijdragen. Het heeft mij overeind gehouden tot nu toe en ik ben jullie daar heel erg dankbaar voor. Ik krijg heel veel lieve berichtjes  van mensen over hoe het met me gaat en om me sterkte te wensen. Voorzichtig kwamen er wat donaties binnen, en mensen kwamen mij opvrolijken met een bloemetje of een grappig cadeautje met daarin een tegenwoordig zeer essentieel onderdeel van de huidige samenleving…een mooi verpakte toiletrol 🙂  Echt super lief allemaal…dank je wel.

Maar helaas staan we pas aan het begin van deze crisis. We hebben nog minstens 8 weken te overbruggen en zelfs dan is het nog maar af te wachten wat er gaat komen. Deze 8 weken gaan we dan ook niet kunnen overbruggen zonder hulp, en hoewel de overheid misschien een deel hiervan voor ons kan invullen gaat het niet genoeg zijn. Hoewel ik het erg moeilijk en vervelend vind om dit  te moeten zeggen wil ik jullie vragen om te blijven kopen. Kijk online, mail me als je iets nodig hebt. Kun je niet langs komen dan sturen we het op of kom ik het brengen als dat redelijkerwijs kan.
Sommige mensen hebben misschien behoefte om met me te kunnen praten. Dit kan natuurlijk. Ik ben tijdens openingstijden in de winkel, maar ook buiten deze tijden ben ik bereikbaar. Mail naar de winkel als je me niet op een andere manier kunt bereiken.

We gaan de komende dagen aan de slag om een deel van de voorraad van onze Magic mappen online te zetten in ons MCM account. De mappen kunnen daarom in de winkel niet meer worden doorgekeken.  Bestellingen kunnen ook worden afgehaald, op MCM leggen we uit hoe dat werkt onder het tabje “general terms and conditions”.

Blijf gezond mensen, let op je omgeving en houdt je aan de afgegeven instructies. Ze zijn voor iedereen op zoveel manieren belangrijk, neem ze dus serieus.

Twan