Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Houden jullie het nog vol? (Demo)

Week 8 alweer en wij hebben er onderhand wel genoeg van zo. Het nieuws volgen op een sprankje hoop? Plannen maken voor als er straks weer iets mag? Berichtgeving die elkaar steeds maar tegenspreekt? Op een bepaald moment zijn we er wel klaar mee en blijft er weinig anders over dan maar af te wachten in onmacht. Dat is lastig en vooral heel saai. Ik hoop dat het jullie beter vergaat. Gelukkig krijg ik nog steeds aanloop in de winkel en is het soms zelfs even gezellig, maar gezien we steeds onze afstand moeten bewaren en mensen ook niet te lang mogen blijven hangen is dat ook maar beperkt.

Hoe gaat het nu financieel zullen mensen zich afvragen? Wel..dankzij een deel van onze klanten zijn er we er na 8 weken nog steeds. Achteraf kan ik jullie zeggen dat ik dit niet altijd voor mogelijk heb gehouden.  Er is veel steun geweest en dus met dit als resultaat. Fantastisch en super bedankt.  Maar met elke week die verstrijkt blijven er ook weer nieuwe rekeningen komen, dus blijf alsjeblieft kopen, blijf steunen en blijf aan ons denken.

We zijn druk bezig met de voorbereidingen op de release van de nieuwe Magic set Ikoria, Lair of Behemoths. Omdat deze release datum is opgeschoven naar 15 mei zullen alle producten ineens beschikbaar zijn. Dus niet alleen de normale Boosters, Bundles en Collector Boosters maar ook gelijk de Pre-Release pakketjes. Daarnaast komt er tegelijk ook nog eens een nieuwe Commander set uit met deze keer weer 5 nieuwe decks.  Er zijn allerlei acties rondom deze set, ik zet ze hier even onder elkaar:

Pre-Release pakketjes: Aangezien we geen evenementen mogen doen kunnen we je op dit moment niet de traditionele pre-release aanbieden zoals je van ons gewend bent. In plaats daarvan kun je vanaf 15 mei je pakketjes komen ophalen om er thuis zelf iets mee te doen. Je mag ze ook bij ons laten liggen, wij organiseren zodra dit weer mag zo snel mogelijk een vervangend sealed event zoals je die kent van onze pre-release (dus ook de 2HG) . Je hebt dan je pakketje al gereserveerd en betaald, deelname is dan verder gratis. Heb je nog geen pakketjes gereserveerd, doe het dan direct.
Boosterbox: Zoals gewend is er weer een Buy-a-Box promo gekoppeld aan de verkoop van een boosterbox (zolang de voorraad strekt). Daarnaast is er de Swag Bag…een digitaal goodies pakket voor Arena (zolang de voorraad strekt). In elke Boosterbox zit nu ook een Box Topper, een speciale promo met vette art. Pre-orderen kan nog, we hebben nog Godzilla’s en Swag Bags.
Collectors Boosterbox: Dit is een wat uitgebreider verhaal want tussen al dat moois ontbreekt door een productie fout de mogelijkheid om drie van de 18 Box Toppers  te vinden in de Engelse Boosterboxen (wel in de Japanse). Deze Box Toppers zijn ook onderdeel van de kaarten die je kunt vinden in de Collectors Boosterbox maar ook hier ontbreken de 3 Japanse . Daarom worden deze 3 ontbrekende Japanse Godzilla’s apart, op een later tijdstip aan ons geleverd, zodat wij ze bij de kopers van de Collectors Boosterbox later aan hun order kunnen toevoegen.
Huh..wat?……….. Zolang de voorraad strekt en zodra wij ze geleverd krijgen zullen wij aan iedereen die bij ons een volledige Collectors Boosterbox heeft ge-pre-ordered deze 3 ontbrekende kaarten naleveren. Hoe vet is dat? Nog niet besteld….je weet wat de bedoeling is.
Ikoria Commander Decks: Deze set komt dus direct uit met de rest van Ikoria. Sets kunnen worden besteld op onze website en zullen zolang voorradig ook vanaf 15 mei kunnen worden afgehaald. Let wel op, er zal een zware allocatie plaatsvinden op dit product, dus we moeten even afwachten hoeveel dat we er krijgen. We zullen deze sets uitleveren op de volgorde waarop jullie betaling is binnen gekomen. Extra sets komen later, verwacht word eind mei.

Tijdens het weekeind van 15 en 16 mei zal het door de leveringen van Ikoria extra druk zijn in onze winkel. We zullen volgende week gaan uitleggen hoe we daar mee om gaan. Wat we wel willen vragen is om zo veel mogelijk de pre-orders alvast te betalen. Het is niet noodzakelijk, maar het scheelt wel tijd tijdens de verwerking van de levering.

Lieve mensen…blijf kopen, blijf komen en blijf ons steunen.

Twan