Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Is het al 7 weken? (Demo)

Je zou de tel bijna kwijt raken en haast gewend raken aan de situatie waarin we ons bevinden. Maar we zijn nu al 7 weken gesloten voor evenementen en toernooien en het hakt er zwaar in. Niet alleen in onze financiën maar ook persoonlijk heb ik het er niet makkelijk mee. Gelukkig komen mensen mij gezelschap houden en krijgen we steun.  Deze tijden doen me denken aan een beroemde uitspraak van Sir Winston Churchill. “Never was so much owed by so many to so few” waarmee hij destijds refereerde aan de Royal Air Force die met weinigen het hele land verdedigden.  Ook wij zien dat een aantal mensen erg zijn best doen om ons overeind te houden, iets waar alle spelers veel profijt van zullen hebben als we straks weer open kunnen. Ik kan jullie hiervoor niet genoeg bedanken…ook uit naam van al die spelers waar we nu even niets van zien of horen.
Helaas moet ik opnieuw benadrukken dat wij jullie hulp nodig hebben. Blijf dus kopen, blijf ons steunen en laat af en toe iets van je horen.

Dit weekeind komt de nieuwe Pokémon set Rebel Clash uit. Kom daar gerust iets van kopen.
Ook komt de release van de nieuwe Magic set Ikoria, Lair of Behemoths er aan. Op 15 mei zal alles van deze set in de winkel liggen en kunnen pre-orders worden opgehaald.
Heb je nog geen pre-order gedaan en wil je ons toch graag helpen…bestel dan via onze website. Doe dat gelijk, dan vergeet je het niet.

We zijn er nog mensen en ik ben niet van plan om op te geven.  Blijf gezond en blijf aan ons denken.

Twan