Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Is het al weer 3 maanden? (Demo)

Inderdaad, al 12 weken lang geen events in de winkel. Als je me dit van te voren verteld had dan zou ik je niet geloofd hebben. Zo lang kan het toch niet duren…en zo lang houden we het niet vol hoor.  Nou…zo lang duurde het dus wel, en blijkbaar hebben we het nog volgehouden.  Dit is volledig mogelijk gemaakt door een klein deel van onze klanten en waarvoor ik jullie niet genoeg kan bedanken.  Maar zelfs na 12 weken lijkt het einde nog lang niet in zicht. Super fijn dat de mensen weer op een terrasje kunnen zitten, maar ook super eng of dit wel goed gaat.

We zijn voorzichtig begonnen met onze One Shots en Tabletop Wargaming weer aan te bieden, alles netjes binnen de richtlijnen van het RIVM. En hoewel sommige spelers nog wat terughoudend zijn spreken we toch al van een succes. Helaas zien wij nog geen oplossing voor het combineren van Magic en Pokemon binnen de 1,5 meter restrictie. Er zouden te grote en dure aanpassingen moeten worden gedaan, die vervolgens ook nog eens het gebruik voor Roleplaying en Warhammer zouden hinderen. Dit is heel erg slecht nieuws, want zoals jullie weten is Magic ons belangrijkste product lijn. Graag breng ik hierom het volgende even (opnieuw) onder jullie aandacht:

Op dit moment loopt er voor Magic een actie op de aanschaf van boosterdozen, de Buy any Box promo MechaGodzilla.  Deze actie geld tot de voorraad op is.
Ook start er een actie voor een promo Reliquary Tower promo, deze promo krijg je bij de aanschaf van elk sealed Magic product (behalve als je de MechaGodzilla krijgt bij een boosterbox). We starten deze actie pas zodra we de promo in huis hebben.
Pre-orders voor Jumpstart, Core-set 2021, Spellbook Chandra en Double Masters komen online zodra de relevante informatie binnen is.
Join hiervoor onze Magic FaceBook groep of houdt onze website goed in de gaten.

Lieve mensen, blijf komen, blijf kopen en vergeet ons alsjeblieft niet.