Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Kaldheim and your support! (Demo)

Bijzondere tijden zullen we het maar noemen? Ik wil graag beginnen met jullie te vragen om ons vorige bericht nog eens te lezen…dat is nog steeds zeer actueel.  We hebben jullie hulp echt nodig, en dit is steeds beter merkbaar. Hoe langer het duurt voordat we weer open kunnen, hoe groter het risico dat we er straks niet meer zijn als dat weer mag.  Ik begrijp dat je overal je spullen kan kopen, maar waar ga je straks weer spelen als het weer mag? Jullie weten dat GameForce vooral bestaat om jullie een goede, gezellige en veilige plek te bieden waarin iedereen zichzelf kan zijn. Wij kijken niet naar wie of wat je bent, je bent gewoon welkom en je hoort erbij. Je maakt deel uit van onze cummunity, onze diverse spelers groepen en de vele vriendschappen die bij ons ontstaan. We hebben samen veel bereikt en daar ben ik enorm trots op.  Er is al veel hulp geboden en daar ben ik echt enorm dankbaar voor, maar het gevaar is nog niet geweken. We zijn er nog lang niet.  Dus lees het vorige bericht nog even en bedenkt of je (weer)  iets voor ons kunt betekenen.  Er zijn suggesties gedaan om een Patreon of Fund Me page op te zetten…ik heb daar steeds niet aan willen beginnen maar ik ben niet meer in een positie dat ik dit soort dingen kan negeren. Als iemand me hierbij kan en wil helpen, graag want ik heb er geen kennis van.

Kaldheim, de nieuwe Magic set staat voor de deur.  Pre-orders van de Pre-release pakjes en de Draft boosterboxen kunnen worden geleverd vanaf vrijdag 29 januari. Omdat we jullie niet mogen binnen laten in de winkel kunnen we aanbieden je bestelling te komen bezorgen buiten de poort van onze winkel. Hoe gaan we dit aanpakken? Heel eenvoudig. Je belt gewoon aan of geeft mij op een andere manier door dat je voor de poort staat. Wij komen dan kijken of brengen direct mee wat je besteld hebt en overhandigen je dit. Bestelling dienen natuurlijk op dat moment wel al betaald te zijn, binnen komen pinnen  kan dus op dit moment even niet. Wil je op een andere manier betalen, bv door inruil van kaarten, neem dan even contact met me op en dan gaan we samen op zoek naar een gepaste oplossing.  Ik zal vrijdag tussen 15 en 18 uur en zaterdag tussen 13 en 15 uur in de winkel aanwezig zijn voor leveringen. Past deze tijd je niet, neem dan even contact op. Het is helemaal prima als je je bestelling pas een week later komt ophalen als ook de rest van de producten van deze set leverbaar zijn. We zullen volgende week een soortgelijke oplossing hebben voor de leveringen.

Kaldheim is door ons veel voorzichtiger ingekocht dan eerdere sets, natuurlijk omdat we niet geopend zijn.  Heb je nog niks besteld dan kan dat alsnog maar de voorraden zijn beperkt.  Op het moment van dit schrijven staan de actuele voorraden vermeld op onze website, maar ik zal vanavond een extra bestelling doen en dan pas ik ook de voorraden aan. Wat je niet kunt bestellen heb ik dus op dat moment niet beschikbaar maar komt weer binnen. Er zijn wat leverings-problemen met de Set Boosterboxen  maar ik kan alle bestellingen die reeds gedaan zijn uitleveren. Ook alle andere producten zouden leverbaar zijn.
Je kan niet tijdens de levering van je pre-order “even om een extra boosterbox vragen” maar je kan natuurlijk wel een extra order plaatsen en deze direct betalen…Het moet even op deze onpersoonlijke manier, regels, je weet wel.   Maar kijk daar aub even doorheen, pas je een beetje mee aan en laat het je niet ontmoedigen om toch je steun te geven en “gewoon” bij ons te blijven bestellen.

We zullen de losse kaarten van Kaldheim aanvankelijk beschikbaar maken op ons MCM account. We gaan hiervoor alle niet verkochte pre-release pakketjes open maken.  We hebben jullie een inhaal pre-release beloofd zodra het weer kan, we hebben jullie ook gevraagd dan nu alvast je pre-release pakketjes te reserveren. Je mag ze ophalen of door ons laten bewaren, maar reken niet op ons als je straks niet mee kunt doen omdat je geen pakketje hebt. Bestel ze nu meteen als je dat nog niet gedaan hebt!!

WAARSCHUWING!! Eerder deze week heb je misschien al een bericht voorbij zien komen over Marktplaats? Iemand misbruikt onze goede naam door onder GameForce Eindhoven spullen aan te bieden op Marktplaats en de koper dan vervolgens naar ons te sturen om de aankoop te komen afhalen.  Het gaat hierbij op dit moment om spel consoles zoals Playstation en onderdelen daarvan. Deze advertenties zijn niet van ons en wij verkopen deze spullen niet.  Wij zijn op dit moment niet actief op Marktplaats. Zie je iets vreemds onder deze naam, meld het dan direct bij Marktplaats en stuur ons een link zodat wij er ook iets mee kunnen doen.

Lieve mensen, blijf aan ons denken, blijf kopen en blijf ons helpen. Enkel met jullie hulp gaan we dit overleven en dat willen we allemaal zo graag.  Dank je wel….

Twan