Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Magic Cardmarket en onze evenementen. (Demo)

Magic Card Market.
Gedurende de Covid-19 periode zijn we steeds meer gebruik gaan maken van Magic Card Market (MCM) voor de verkoop van onze losse Magic kaarten. Het was immers veel minder druk in onze winkel en we moesten toch blijven verkopen.
Deze aanpassing is voor ons een stuk meer werk gebleken maar heeft er wel voor gezorgd dat we konden blijven bestaan. Nu zijn we er helemaal aan gewend en is het een stuk prettiger voor ons en onze klanten.
Je kan op MCM zoeken naar GameForce of je klikt op deze link. Binnen deze pagina kun je alle kaarten vinden die wij daar aanbieden en direct bij ons bestellen.  Je kunt ze dan laten opsturen of in de winkel komen ophalen.
Dit scheelt erg veel wachttijd aan de balie, zowel prettig voor jezelf als voor ons. Veel mensen maken er al gebruik van, maar toch komen we het nog wel tegen dat men niet helemaal begrijpt hoe het dan werkt.  Dus leggen we het graag nog een keertje aan jullie uit.

1 – Maak je bestelling bij ons op MCM. We bieden hier ruim 440.000 kaarten aan.
2 – Kies voor de afhandeling van jouw keuze, opsturen, ophalen of ophalen en betalen in de winkel.
3 – De optie verzenden is erg eenvoudig, plaats je bestelling, regel de betaling en ga lekker achterover zitten. Wij regelen de rest.
4 – Ophalen maar via MCM al betalen kan ook (dit is dan inclusief verzendkosten maar deze krijg je later van ons terug). Dit vraagt iets meer actie van je. Het is namelijk erg belangrijk dat wij weten dat je deze bestelling komt ophalen. Stuur ons daarom via MCM een bericht (geen memo) dat dit je bedoeling is. Wij gaan dan je bestelling verzamelen en voor je klaar leggen. Zodra dit is gebeurd zetten wij je bestelling op verzonden en geven we je een refund van de betaalde verzendkosten.
Je kunt je bestelling dan ophalen gedurende onze openingstijden of op afspraak. Vergeet niet je bestelling op ontvangen te zetten en ons een fantastische review te geven.
5 – Ophalen en betalen in de winkel met cash, pin, tegoed of inruil is een vaak gebruikte optie.  Ook hier weer is het erg belangrijk ons via MCM een bericht (geen memo) te sturen dat je de bestelling komt ophalen in de winkel en dan afrekent. Wij verzamelen je bestelling en leggen hem klaar. Je ontvangt nu van ons een bericht dat je order voor je klaar ligt en deze kun je dan komen ophalen gedurende onze openingstijden of op afspraak.

Staan al onze losse kaarten op ons MCM account? Nee maar de meeste wel.
Is het nog mogelijk om door de mappen te kijken? Jazeker, maar we kunnen maar één persoon tegelijk helpen hiermee. Hierdoor bestaat dus de kans dat je even op je beurt moet wachten, en dat anderen weer op jou staan te wachten.
Kan ik nog met een lijstje met kaarten naar de winkel komen? Dit kan natuurlijk, maar enkel als het rustig is. Omdat dit zeer bewerkelijk is zullen we deze service enkel nog aanbieden als we daar de capaciteit voor hebben.
Kan ik nog een lijstje sturen? Ja dat kan, maar liever hebben we dat je eerst bij ons op MCM kijkt en daar bestelt wat je van je lijstje kunt vinden.
Ik heb op MCM gezien dat jullie deze kaarten hebben, kan ik die nu komen kopen? Ja dat kan, maar ook hier weer enkel als we de capaciteit hebben. Als ik alleen in de winkel sta kan ik niet zomaar even de winkel uit lopen om achter kaarten te gaan verzamelen voor je.
Heb je nog kaarten, decks, hele verzamelingen of sealed Magic product waar je vanaf wil? Wij zijn er blij mee, dus kom het bij ons inruilen, aan ons verkopen of doneren. Wij hebben dit nodig om te kunnen blijven bestaan.

Covid-19 en onze evenementen.
Om ons heen zien we de wereld weer een beetje open gaan en dat is fantastisch. Het gaat beter met de besmettingen en steeds meer mensen zijn gevaccineerd. Het lijkt er op dat het einde van deze situatie in zicht komt en dit betekent dat wij uiteindelijk ook weer aan de slag mogen. Wanneer dit is kunnen we nog niet zeggen maar we hebben er echt zin in. Het is natuurlijk ook heel hard nodig want de komende twee jaren zullen heel erg belangrijk worden voor de toekomst van onze winkel. Welke events en spelersgroepen zullen terug komen? Is de speelruimte nog rendabel? Hier zal ik op een later moment uitgebreid op terug komen.

De perfect fit sleeves van KMC zijn vanaf volgende week weer in voorraad.

Lieve mensen, blijf komen, blijf kopen en blijf aan ons denken. We hebben jullie hulp nog steeds kei hard nodig en met het einde van de ellende in zicht willen we graag door gaan.

Twan