Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Magic – Flesh&Blood – Pokémon – D&D !! (Demo)

Magic: the Gathering.
Innistrad: Midnight Hunt komt er aan. Deze nieuwe Magic set zal vanaf 24 september bij ons in de winkel liggen. Het weekeind ervoor, van 17 tot en met 19 september zal in het teken staan van onze pre-release events met deze nieuwe set.
Tafel reserveringen hiervoor zullen snel online beschikbaar zijn, pre-orderen van de nieuwe set kan vanaf nu al.

Flesh and Blood.
We zijn voorzichtig begonnen met de verkoop van losse kaarten, je vindt ze hier, of vraag ernaar in de winkel.
De Crucible of War unlimited printrun is inmiddels aangekomen en door de grote vraag is er maar beperkt product beschikbaar. Op dit moment hebben wij nog voldoende in stock.
Tales of Aria, de nieuwe Flesh and Blood set komt uit op 24 september en hiervan zullen we binnenkort met de voorverkoop gaan starten.

Pokémon.
In oktober komt de 25th Celebration set van dit spel uit. Met deze set vieren we het 25 jarig bestaan van Pokémon cardgame. Wij hebben de volledige lijn aan producten besteld en hopelijk komt dit allemaal netjes op tijd binnen.
Helaas kunnen we niet starten met de voorverkoop omdat we gewoon geen idee hebben wanneer en hoeveel producten we krijgen. Je kan ons wel een mail sturen met wat je van deze set wilt hebben, dan zetten we je op de lijst. Prijzen maken we tegen die tijd bekend.

Roleplaying Games.
We hebben recentelijk ons assortiment pre-painted miniaturen voor dit spel flink uitgebreid. Ook onze collectie dobbelstenen krijgt een flinke aanvulling. Kom eens kijken.

Spelen in de GameForce.
Zoals velen van jullie weten hebben wij onze speelruimte weer open en kan het meeste weer, echter met maar een beperkt aantal plaatsen.  We hebben onze speelruimte erg ruim opgezet zodat we alles netjes op 1,5 meter afstand kunnen houden.  Vaak horen we dan ook van spelers….Oooh, als ik dit geweten had was ik al veel eerder weer komen spelen.
Om zoveel mogelijk groepen hun kans te geven hier gebruik van te maken hebben we hiervoor een schema uitgewerkt waarbij we proberen iedereen deze gelegenheid te bieden. Echter is het zo dat lang niet altijd  gebruik wordt gemaakt van de volledige capaciteit waardoor we dus onze ruimte niet optimaal kunnen benutten, iets wat we wel heel hard nodig hebben.  Vaak komen er ook mensen binnen die nog niet bekend zijn met de diverse groepen die al komen spelen en we gaan er actiever voor zorgen dat deze mensen toegang hebben tot deze spelersgroepen zodat deze kunnen groeien en wij meer tafels gevuld krijgen.  Ben jij zo’n speler die wel wil komen spelen maar nog niet goed weet wanneer dit kan, neem dan contact met ons op. Voor de meeste spelersgroepen zijn er Facebook pagina’s, Discord servers en Whatsapp groepen beschikbaar.
We verwijzen jullie graag door.

Lieve mensen, blijf komen, blijf kopen, blijf aan ons denken, blijf meedoen met onze events en om niet te vergeten, blijf je Magic kaarten inruilen/aan ons verkopen.
We hebben jullie echt heel hard nodig.  GameForce – dat zijn we samen.

Twan