Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Magic pre-orders en meer! (Demo)

Pre-order time.
Zojuist heb ik de pre-orders voor de volgende Magic producten op onze website geplaatst:
Signature Spellbook Chandra
Core set 2021 Boosterbox, Collectors Boosterbox, Bundle en pre-release pack (incl de 2 extra boosters)
Jumpstart Boosterbox.

Zoals het er nu uit ziet verwachten we niet dat we in de winkel al events kunnen toelaten van bovenstaande sets. Wederom kunnen we jullie pre-release pakketjes voor jullie bewaren voor een uitgestelde pre-release zodra het weer mag.

Belangrijk: Reliquary Tower en MechaGodzilla promo’s !! Bovenstaande producten vallen ook onder de actie van deze promo’s MAAR zullen we niet koppelen aan jullie orders. Dit betekent dat niet de pre-order maar het daadwerkelijke afhalen van het product telt als moment waarop we bepalen of we deze promo’s nog mee kunnen geven. De actie is bedoeld om nu aankopen in de winkel te stimuleren.

Secret Lair: Deze krijgen we op 12 juni binnen en we hebben er maar 4. Omdat wij met dit soort producten de huur moeten zien te verdienen gaan ze 350 euro kosten. We zijn ons er van bewust dat deze elders goedkoper te vinden zijn. Neem contact op met mij om je bestelling door te geven…Indien de bestellingen het totaal van 4 overstijgen zullen we middels een loting kijken wie de gelukkigen zijn. Max 1 per klant.

Double Masters: Voor het eerst in de geschiedenis van gelimiteerd product krijgen winkels geen minimaal aantal dozen aangeboden. Dit betekent dat winkels helemaal geen inzicht hebben in hoeveel product ze kunnen krijgen wat heel erg vervelend is. Omdat deze set nog een aantal weken weg is en er nog niet zoveel kaarten bekend zijn weten we dus ook niet wat de vraag zal zijn. Deze dozen zijn erg duur en dus een enorm risico voor de winkels. Bestel ik teveel dan zit ik met een rekening die ik niet kan betalen, bestel ik te weinig dan moet ik straks mensen gaan teleurstellen. En dan is het nog maar zeer de vraag of ik krijg wat ik bestel. Zelfs onze leveranciers zijn lichtelijk in paniek over al deze onduidelijkheid. Ik ben daarom erg terughoudend met het starten van de voorverkoop van deze set.

Bestel je pre-orders zsm zodat wij een beter inzicht hebben is wat wij moeten bestellen.