Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Modern Horizons 2 Pre-release pakketjes en Flesh & Blood Monarch. (Demo)

Deze week een kleine update want er zijn een paar leuke dingen te melden.

Modern Horizons 2 Pre-release pakketjes.
Er is een prijs en een aantal bekend dus we kunnen starten met de voorverkoop van de Modern Horizons 2 Pre-release pakketjes. Zoals de hele set zijn ook deze wat duurder en helaas zitten er geen prijs boosters bij.
We verwachten dat we ook deze set aan het lijstje van inhaal pre-releases moeten toevoegen dus we krijgen het nog druk.  Maar…dat vinden jullie vast niet erg. Wel zal deelname aan deze inhaal pre-release niet gratis zijn omdat we dus wat price support moeten toevoegen. Bestel nu je Modern Horizons 2 pre-release pakketje voor pre-release @ home of om later te gebruiken in de winkel.

Secret Lair Ultimate Edition 2, Hidden Pathways.
Deze set is binnen en pre-orders kunnen worden afgehaald. We hebben nog 2 extra sets, dus wees er snel bij want op = op.

Flesh and Blood Monarch.
Vanaf vandaag ligt het in de winkel. De nieuwe Flesh&Blood serie Monarch. Dit nieuwe spel is gigantisch populair en deze release is dan ook erg belangrijk voor velen.
Vandaag komen de Blitz Decks en de First Edition boosters uit. We hebben voorraad, maar deze zal niet lang bestaan. Vanwege de enorme wereldwijde belangstelling in dit spel is het bijna vechten om een doos, dit zie je dan ook terug in de prijzen.
Zodra we weer evenementen mogen organiseren komen hier ook regelmatig Flesh&Blood toernooien bij op onze agenda.

Dit was het weer even. Blijf komen, blijf kopen en blijf je Magic inruilen. Dit is erg belangrijk en we hebben jullie steun onverminderd nodig.

Twan