Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Moeilijke tijden en fijne jaarwisseling. (Demo)

2020 Zit er bijna op en we kijken terug op een erg zwaar jaar. Ook voor GameForce was dit een ramp jaar op zowel sociaal als financieel vlak. Met de sluiting van onze winkel halverwege december zijn onze inkomsten bijna volledig verdampt en ik vrees dat het er niet goed uit ziet voor de toekomst. De huidige lockdown gaat waarschijnlijk veel langer duren dan de aanvankelijk genoemde datum 19 januari en dat gaan we zonder jullie hulp echt niet eenvoudig overleven.  Bij deze dus opnieuw een oproep om ons deze periode door te helpen. De pre-orders voor Kaldheim lopen nog niet zo hard en we moeten onze bestelling voor deze set in de eerste week van januari gaan doorgeven. We zullen niet veel meer bestellen dan wat er door jullie besteld wordt, ook niet van de pre-release pakketjes.  Dus als je nog van plan bent om te pre-orderen, doe dit dan aub zsm.  Je betaling mag je voldoen bij het ophalen van je bestelling.
Ik wil jullie er nog een keer op wijzen dat we waardebonnen verkopen via onze website. Deze waardebonnen vindt je hier en helpen ons enorm. Sommigen van jullie willen steunen en weten niet hoe, koop dan waardebonnen. Sommigen van jullie willen helpen maar willen er niks voor terug, vermeld dan bij de aankoop van je waardebonnen dat ze een donatie zijn aub.  Dank je wel.

Ik ga jullie opnieuw vragen om eens goed naar jullie Magic collectie te kijken en ons je kaarten te verkopen, in te ruilen of te doneren. Deze kaarten zijn op dit moment onze enige bron van inkomsten, maar zonder voorraad kunnen we dit niet.
Maak hiervoor gerust een afspraak, want voor inkoop mag ik klanten binnen laten.

We mogen ook bezorgen.  Hoe werkt dit? Bestel of neem contact op met ons en we bekijken wat de beste oplossing is.
Zo mogen wij bv bezorgen aan jullie auto (fiets, voetganger) die zich op een random plaats (bijvoorbeeld voor de deur van onze winkel)  bevind.  Binnen afhalen mag niet, maar buiten voor onze deur mag ik wel bezorgen.
Hiervoor zal ik woensdag 30-12 van 15 tot 17 uur aanwezig zijn, maar andere tijden zijn in overleg zeker mogelijk.  Bestellingen dienen vooraf betaald te zijn, zodat we niet op straat hoeven af te rekenen.
Nog een keer de link naar onze leverancier voor allerlei overige producten, kijk er naar en als je iets leuks ziet, stuur me dan de link en ik check prijs en leverbaarheid voor je.

Lieve mensen, samen gaan we dit overleven.  Ik heb mijn trots al lang geleden aan de kant moeten schuiven want zonder jullie om hulp te vragen waren we er nu niet meer geweest. Ik zei het al eerder, en het is nog steeds actueel. Veel spelers zijn dank verschuldigd aan een klein aantal klanten die erg hun best hebben gedaan om ons hier door heen te slepen. Ik kan hen hiervoor niet genoeg bedanken en uit naam van allen doe ik het toch nog een keer. DANK JE WEL !!
Blijf kopen mensen en hou samen met ons vol. Er komen betere tijden.

Fijne jaarwisseling en een goed 2021.

Twan