Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Noodplan Ikoria, Lair of Behemoths Pre-release. (Demo)

Belangrijk bericht over de Ikoria, Lair of Behemots pre-release events.

TLDR: Beslis en bestel nu als je Ikoria pre-release materiaal wilt hebben, na maandag 23 maart om 12 uur is het te laat en hebben we geen materiaal voor je.

Op dit moment is er nog geen zicht op een verplaatsing van de events. Hoewel wereldwijd in veel landen de winkels al dicht zijn heeft Wizards hier nog niks mee gedaan. Aangezien de mogelijkheid zeer reëel is dat de maatregelen rondom Corona op 17 april nog van kracht zijn is de kans dus erg groot dat wij deze events ook moeten annuleren.

Omdat wij het financieel niet kunnen dragen om met al dit materiaal te blijven zitten hebben we 2 opties voor jullie:

1- Pre-release at home. Je kunt tijdens onze openingstijden op 17 en 18 april een of meerdere pakketjes komen ophalen en je event thuis met vrienden doen. Deze pakketjes moet je voor maandag 23 maart bestellen anders kan het niet meer.
2- Je bestelt je pre-release pakketjes en wij bewaren ze voor je totdat we weer open kunnen en dan organiseren wij alsnog de pre-releases naar behoefte.Deze pakketjes moet je voor maandag 23 maart bestellen anders kan het niet meer.
Gaan de pre-releases alsnog door in het weekend van 17-19 april, dan kun je gewoon je bestelde pakketten opgebruiken in onze events.

Dus..dit kan enkel met pakketjes die nog dit weekeind worden bestelt. Ik moet maandag om 12 uur mijn aantallen doorgeven aan de leverancier en ik zal niet meer pakketjes bestellen dan er door jullie gereserveerd zijn.. Dit is een hele rare manier maar het zijn rare tijden en ik kan het niet leuker maken dan dit.

Dus koop nu je pre-release pakketten en haal het op tijdens het pre-release weekeind, of wij bewaren ze en dan kun je ze gebruiken als het alsnog door gaat of anders op een later moment. https://www.gameforce.nl/new/index.php?new_prodcat=35

Een pre-release pakketje bestaat uit het doosje met daarin de 6 boosters + de 2 boosters die normaal per speler in de prijzenpot gaan.

Deel dit bericht zo veel mogelijk, want ik vrees dat we anders heel veel mensen teleur gaan stellen.