Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Over Magic and Pokémon. (Demo)

Houden jullie het nog allemaal een beetje vol zonder ons? Want dat hoeft namelijk niet hoor. Wist je al dat je bij ons kan komen shoppen op afspraak? Dit kan op woensdag en vrijdag tussen 15 en 17 uur, en op zaterdag tussen 13 en 15 uur. Buiten deze tijden is in overleg ook mogelijk. De winkel is dan volledig toegankelijk voor je en je kan lekker komen snuffelen. Leuk voor jou, heel hard nodig voor ons. Doen dus..

Magic nieuws.
Op 23 april komt de nieuwe set Strixhaven uit zoals jullie weten.  Wat jullie misschien nog niet wisten is dat je deze set al kunt pre-orderen op onze website.  Doe dit op tijd want we verwachten wederom leveringsproblemen, vooral met de Draft Boosters en de Collectors Boosters.  Ook de pre-release pakketjes zullen na de release datum op zijn, dus als je nog mee wil doen aan onze inhaal pre-release, zorg dan dat je je pre-release pakketjes hebt besteld.
Ook kun je vanaf nu, en helaas maar voor een paar dagen, de Secret Lair Ultimate Edition 2 bij ons pre-orderen. We moeten onze definitieve bestelling op 5 april plaatsen en zullen er niet meer bestellen dan het aantal pre-orders.  Omdat we niet weten hoeveel dat we er uiteindelijk kunnen krijgen zullen we je bestelling pas definitief maken als we dit zeker weten, betaal daarom je Secret Lair pre-order nog niet. Maar wacht dus niet met bestellen want dan heb je zeker niks.

Pokémon nieuws
Nu in voorraad of onderweg naar ons: Battle Styles, Vivid Voltage en Darkness Ablaze boosters. Hidden Fates, Champions Path en Shining Fates Elite Trainer Box. Er is maar weer beperkte voorraad en op is dan ook op.

Flesh and Blood Monarch, de nieuwe set heeft een weekje vertraging maar we krijgen een paar First Edition displays binnen. Stuur ons een bericht als je daar interesse in hebt, dan zetten we je op de lijst hiervoor.

We moeten het samen nog even vol houden maar we hopen toch tegen de zomer wel weer wat te kunnen gaan organiseren.  Komen jullie dan ook allemaal weer?
Lieve mensen, blijf aan ons denken, blijf komen, blijf kopen en blijf je Magic kaarten aan ons verkopen of inruilen. Want we hebben jullie steun onverminderd hard nodig.

Twan