Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Pokémon League (Demo)

We gaan beginnen met het opzetten van de Pokémon League. Bijna elke zaterdag middag kun je bij ons terecht voor al je Pokémon zaken. Wat is dat nou, zo’n Pokémon League? De Pokémon League is een leuke en toegankelijk manier voor Pokémon fans om bij elkaar te komen en veel plezier te hebben. League evenementen zijn toegankelijk voor alle Pokémon kaartspel (TCG) en video spelers, ongeacht hun ervaring of kennis van het spel. Gebruik je eigen kaarten of video spellen, kom ruilen en win coole prijzen. En het mooiste is dat je dit doet met andere Pokémon spelers die het net zo leuk vinden als jij om te spelen en te verzamelen.
Pokémon League evenementen zijn een fantastische manier om het spel te leren en kennis te maken met Pokémon toernooien. Op deze pagina vindt je nog meer informatie.

Pokémon Professor Bulu heeft een welkomst boodschap voor jullie. Komen jullie hem begroeten op de eerste dag van de Pokémon League op zaterdag 6 april vanaf 12 uur?

Professor Bulu heeft ook een FaceBook pagina gemaakt waar je informatie kunt vinden, vragen kunt stellen en andere Pokémon fans kunt ontmoeten.