Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Promo’s are in the house….!! (Demo)

Super nieuws, de Magic promo’s waar we allemaal op zitten te wachten zijn allemaal binnen en vanaf woensdag 5 augustus kun je ze komen ophalen als je op onze lijst staat 🙂  Over welke promo’s hebben we het dan? Dat ga ik je vertellen.

Heb je bij ons een volledige display Ikoria collectors boosters gekocht?   -> Dan ligt er voor jou een pakje met daarin de 3 ontbrekende Godzilla box toppers die enkel in het Japans zijn uitgebracht klaar.
Heb je bij ons een volledige boosterbox Core set 2021 gekocht? -> Dan hebben we voor jou de Buy a Box promo Rin and Seri, Inseperable en 2 boosters Jumpstart klaar liggen. (de set Jumpstart is nog niet uit dus deze boosters zijn niet te koop verder).
Heb je sinds 29 mei een volledige boosterbox van welke set dan ook bij ons gekocht (inclusief de pre-orders van M21 en Jumpstart)? -> Dan ligt er voor de eerste 50 afgenomen dozen een MechaGodzilla promo klaar, 1 voor elke doos.

Verder is nu ook de Reliquary Tower binnen en dus starten we zoals beloofd direct met het uitgeven van deze promo. Hoe werkt dat? Je krijgt bij aankoop van sealed Magic product in onze winkel (dus niet online) 1 promo, met een maximum van 2 stuks per dag en een maximum van 4 totaal per klant.
Waarom deze regeltjes? Als bijvoorbeeld Henk onze eerste klant is en hij koopt net zo lang 1 booster totdat alle promo’s op zijn, dan zullen we een hele hoop teleurgestelde klanten hebben…Niet leuk, dus gaan we niet doen.  Wil je de promo graag ontvangen, plan dan een bezoek aan onze winkel in en wacht daar niet te lang mee:)
Gelden de bovenstaande promo acties nog?  Jawel, zolang we de betreffende promo nog in voorraad hebben kun je deze nog ontvangen bij je aankoop.  Enkel de MechaGodzilla is inmiddels niet meer beschikbaar bij een nieuwe aankoop.

Blijf komen mensen en blijf kopen.  Wij hebben het hard nodig en leuker als dit kunnen we het niet maken:)  Kom ook vooral weer spelen, dat is wel zo leuk.

Twan