Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Sealed sealed sealed… (Demo)

Half mei kwam na enig uitstel de toen nieuwe Magic set Ikoria, Lair of Behemoths uit. Er kon op dat moment geen sprake zijn van een echte pre-release en dus hebben we jullie beloofd deze alsnog aan te bieden zodra dit weer veilig kon. Hetzelfde was het geval met Core Set 2021.  Welnu, dat moment is aangebroken en de datums zijn bekend. Omdat het nog steeds bijzondere omstandigheden zijn moeten we het wel een beetje anders doen.  Wat zijn de spelregels?
– Jullie hebben de mogelijkheid gehad om destijds je pre-release pakketje aan te schaffen en deze te bewaren, samen met je 2 boosters price support. Als je dit netjes gesloten bewaard hebt dan mag je dit meebrengen en kun je gratis mee doen. Wel nog even een plekje reserveren.
– Voor wie het pre-release pakketje nog niet heeft aangeschaft of het niet dicht heeft bewaard is het nog mogelijk om deze bij ons aan te schaffen zolang de voorraad strekt.
– We hebben in verband met de Covid-19 restricties steeds een beperkt aantal plaatsen, maar wel netjes op 1,5 meter.
– Hierbij vragen we je gebruik te gaan maken van het tafel reserverings-systeem. Dit is vooral noodzakelijk omdat de overheid ons verplicht om de GGD toegang te verschaffen tot jullie contact gegevens in geval van een contact onderzoek. Werk hier aub netjes aan mee.
– We hebben 2 speeldagen ingepland, met elk 2 speelmomenten. We gebruiken hier de middag en avond voor. Noteer zaterdag 22 en 29 augustus hiervoor. Op beide dagen doen we beide sets, meer details vindt je binnenkort in onze agenda.
– Om iedereen een kans te geven om mee te doen is ons reserverings-systeem zo ingericht dat je maar voor 1 sealed event kunt reserveren. Pas zodra dit evenement voorbij is kun je opnieuw reserveren voor een volgende versie. Dit is wat onhandig voor mensen die meerdere events willen spelen, maar wel eerlijker naar de rest.
– Wel is het mogelijk om direct meerdere plaatsen in hetzelfde event te reserveren, je kunt dus gelijk voor al je vrienden reserveren. Vraag aan hen dan of ze ook voor jou het volgende evenement willen reserveren.

Zendikar Rising pre-release events.
Op 18 september starten we met het aanbieden van pre-releaese events voor deze nieuwe Magic set. In onze agenda, die we de komende dagen gaan updaten, kun je precies zien op welke dagen en tijden we dit gaan doen. Omdat we maar een beperkt aantal plaatsen tegelijk kunnen benutten zullen we maar liefst 2 weekeinden vol plannen. Ook hierbij vragen we je gebruik te gaan maken van het tafel reserverings-systeem. Dit is vooral noodzakelijk omdat de overheid ons verplicht om de GGD toegang te verschaffen tot jullie contact gegevens in geval van een contact onderzoek. Werk hier aub netjes aan mee.
Ook deze tafels zullen we de komende dagen beschikbaar maken voor reservering. Je hoeft hierbij niet van te voren zelf voor je materiaal te zorgen, wij zullen dat voldoende beschikbaar hebben voor je.  Inlopen op de dag zelf is mogelijk, maar we garanderen dan geen plaats meer. Ook zullen we je moeten vragen een checklist in te vullen en je volledige contact gegevens achter te laten zodat wij voldoen aan de eisen van de overheid en de GGD.
Er zal geen 2HG pre-release zijn deze keer.

Jumpstart sealed events.
Omdat het nog steeds niet duidelijk is wanneer we deze set in voorraad gaan hebben kunnen we hier ook nog geen datum aan koppelen voor de sealed events.  Zodra we duidelijkheid hebben zullen we dit gaan inplannen en jullie op de hoogte brengen.

Veel sealed events dus…maar daar worden wij toch blij van?…We hebben al zo lang moeten wachten…Nu kan het weer.

Lieve mensen, kom spelen, kom langs en blijf kopen. We hebben jullie echt nodig.

Twan