Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Throne of Eldraine (Demo)

Release 4 oktober.
De nieuwste Magic set Throne of Eldraine ligt vanaf vrijdag 4 oktober bij ons in de winkel. Met de komst van deze set gaan er behoorlijk wat dingen veranderen. Om met het vervelende nieuws te beginnen, Magic wordt duurder. Deze prijsstijging komt vanuit de fabrikant en was blijkbaar nodig, wij kunnen helaas niet anders dan deze prijs doorberekenen.
Ook is er een belangrijke verandering gemaakt in het aanbod van de producten. Er zijn nieuwe Brawl decks verkrijgbaar, de reguliere booster heet tegenwoordig draft booster en er komt een speciale booster voor verzamelaars. Deze nieuwe booster heet de Collectors booster en zit boordevol speciale kaarten maar zijn flink duurder dan de draft boosters die je gewend bent. Je kunt alle artikelen van de nieuwe set hier goed bekijken. Al deze producten zijn bij ons vanaf 4 oktober verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Brawl decks en Collectors boosters zijn maar zeer beperkt leverbaar en zullen we maar kort en gedoseerd kunnen leveren.

Pre-Release weekeind.
Op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 september zullen we in totaal maar liefst 6 pre-release toernooien organiseren. Kijk in onze agenda voor de dagelijkse details zoals aanvangstijden, hoeveel ronden en de te winnen prijzen. We hebben flink wat materiaal ontvangen dus we verwachten dat er voldoende plaatsen zijn op alle 6 de pre-release toernooien. Van te voren inschrijven is hierdoor niet nodig, en onze vaste spelers weten dat we enorm veel plaats hebben. Onze toernooien beginnen stipt op tijd, zodat mensen hierop kunnen rekenen en plannen, bijvoorbeeld met hun terugreis. Deelnemen aan een pre-release toernooi kost € 30 euro, ook hier is dus de prijsstijging merkbaar. Tijdens het pre-release weekeind zijn er beperkt Draft boosterdozen (geen losse boosters) en de nieuwe Planeswalker decks verkrijgbaar in onze winkel.

Pre-orders.
In de voorgaande weken is het mogelijk geweest om alvast een Draft Boosterbox te pre-orderen. Dit is erg populair gebleken want ze zijn allemaal op, mede door de gratis Buy – a – Box promo en de gratis Collector booster. Deze eerste wave pre-orders kunnen tijdens het pre-release weekeind al worden opgehaald, inclusief de promo en Collectors booster. Indien dit niet lukt dan blijft je pre-order gewoon veilig op je wachten. Pas vanaf 4 oktober kunnen pre-orders dan weer worden opgehaald.
Er zijn nog pre-orders mogelijk, zelfs nog met de gratis promo zolang de voorraad strekt. Deze orders kunnen echter pas worden opgehaald vanaf 4 oktober.

Genoeg informatie om eens goed voor te gaan zitten. We zien jullie graag tijdens het pre-release weekeind, het release weekeind of in de dagen erna op onze woensdag avond drafts met Throne of Eldraine draft boosters en de vrijdag FNM Standard waar vanaf 4 oktober de nieuwe set legal is (en er een paar sets uit roteren). Veel plezier met Throne of Eldraine.