Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Verlenging lockdown en Kaldheim pre-release. (Demo)

Niet geheel onverwacht, maar toch weer slecht nieuws. De lockdown is met 3 weken verlengd en ik vrees dat dit nog wel eens veel langer kan gaan duren dan dat. We zijn nu een maand dicht en we hebben dus minstens nog een maand voor de boeg. Dit heeft natuurlijk onder andere zware gevolgen voor de ondernemers en dus ook voor ons.  We kunnen dit overleven maar niet zonder jullie hulp.  Ik moet er dus helaas om blijven vragen. Hoe kun je helpen? Ik zet het nog maar eens onder elkaar:
Koop de nieuwe set Kaldheim. We gaan hier minder van in voorraad houden dan je van ons gewend bent, hoe eerder je bestelt, hoe groter de kans dat we je kunnen leveren.
– Kijk eens op de site van onze leverancier, misschien vindt je daar nog iets leuks.
– Koop je kaarten bij ons via Magic Card Market, en staat het daar niet op, stuur ons dan een lijstje dan kunnen we kijken of we het ergens kunnen vinden.
– Neem contact met ons op als we iets anders voor je kunnen beteken wat je niet op bovenstaande manieren kunt vinden.
– Heb je nu even niks nodig, koop dan coupons en besteed deze later.
– Coupons kun je ook gebruiken indien je een bedrag aan ons wilt doneren, zet dit er dan aub even bij in het opmerkingen veld. Dank je wel !!
– Ruil of verkoop ons je Magic kaarten als je ze niet meer gebruikt.
– Help ons een manier te vinden waarmee we tijdelijk 200 m2 rendabel kunnen maken.
– Kom met een ander goed idee om tijd om te zetten in geld.
Vele handen maken licht werk, dus ook kleine aankopen en kleine donaties helpen.  Wij willen graag door en met jullie hulp kan dat ook.

De verlenging van de lockdown zet definitief een streep door de hoop om toch de pre-release van Kaldheim op een of andere manier te kunnen organiseren vanaf 26 januari.  Zoals bekend kun je de pre-release pakketjes wel gewoon bij ons bestellen en hier thuis zelf iets mee doen. Wij beloven jullie dat we in de winkel een uitgestelde pre-release gaan aanbieden zodra dit weer mag. Hiervoor kun je het beste nu al je pre-release pakketjes bestellen, want wij gaan alle overgebleven pakketjes uitpakken voor losse kaarten. Ben je bang dat je jezelf niet in bedwang kunt houden en je pakketjes niet tot die tijd dicht kunt houden, geen probleem, wij kunnen ze voor je bewaren. Betaalde bestellingen worden gewoon bewaard totdat ze worden opgehaald.

Flesh and Blood, een nieuw kaartspel uit Nieuw Zeeland heeft ons gevraagd GEM store te worden voor hen. Dit houd in dat we zodra dit kan en er behoefte aan is, wij hiervan toernooien mogen organiseren. Vanzelfsprekend zullen we, zodra hier behoefte aan is, voorraad van dit spel gaan voeren. Ken je het nog niet, kijk dan hier eens. Dit spel is veelbelovend en we zijn van plan dit volledig te gaan ondersteunen. Flesh and Blood is een veelbelovend spel wat wereld wijd al behoorlijk populair is.

Deze week zal ik op woensdag en vrijdag tussen 15 en 17 uur en op zaterdag tussen 13 en 15 uur in de winkel aanwezig zijn. Maar ook buiten deze tijden kunnen we afspraken inplannen. Mocht je iets nodig hebben dan kan ik dit voor de poort aan je bezorgen.
Laat het ons weten als we iets voor je kunnen doen.

Lieve mensen, we zijn er nog en we willen graag blijven voortbestaan. Blijf dus kopen, blijf dus helpen. We zijn volledig operationeel dus we kunnen alles leveren wat je van ons gewend bent en meer. We kunnen je enkel even niet de gezellige fijne speelplek bieden, maar ook dat komt weer terug.

Twan