Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Wanneer zien we je weer? (Demo)

Nieuwe tijden breken aan. Tijden waarin we eindelijk weer aan de slag kunnen met wat we leuk vinden en waar we goed in zijn, namelijk jullie ontvangen. Stapje voor stapje en steeds verantwoord zullen wij onze agenda weer gaan vullen met jullie favoriete bezigheden. Samen met jullie gaan we weer aan de slag en gaan we werken aan de toekomst van de winkel en onze speelruimte.  Want GameForce zijn we samen.

Inmiddels zijn al opgestart onze Roleplay avonden op donderdag. Voorlopig komt YGO daar gezellig bij zitten,
Op vrijdag hebben we weer onze Standard Magic toernooi en is er plaats voor je Warhammer battle.
Zaterdag middag vullen we op dit moment met wat inhaal pre-release events voor Magic, maar tegelijk gaat ook Pokémon alweer aan de slag.
Modern Horizon 2 sealed events (met pre-release pakjes) staan op de agenda voor 19 juni, en een heuse intro en demo dag voor Flesh and Blood de week er na op de 26e.
Check onze steeds groeiende agenda voor meer en meer events en speelmomenten.

Modern Horizons 2 komt er dus aan, om precies te zijn al op vrijdag 11 juni.  Omdat we op deze datum nog geen echte pre-release mogen houden hebben we dit een week moeten uitstellen zoals je gelezen hebt, maar we mogen al wel de pre-release pakketjes verkopen. Pre-orders van pre-release pakketjes en Set boosterboxen kunnen dus vanaf 11 juni worden opgehaald, voor de overige producten van deze set moeten nog even wachten tot vrijdag 18 juni. We zullen voldoende pre-release pakketjes hebben voor onze sealed events van de 19e dus je kan nog inschrijven en mee doen. We hebben op deze dag zelfs twee Modern Horizons 2 sealed events, om 12:30 uur en om 19 uur.

Tafeltje reserveren, waarom is dit zo belangrijk? Om een optimale bezetting van de zaal te bereiken is het fijn als we weten wie er komen. Daarnaast stelt de overheid dit verplicht, hetzelfde geldt voor de gezondheid check die daar aan vooraf gaat.
Wees dus aub niet verlegen en doe dit gewoon even.  Lees de instructies even goed door voordat je reserveert.

Lieve mensen, we mogen weer. Maar we mogen nog niet alles en ook nog lang niet iedereen durft nog of wil al.  Toch is het erg belangrijk dat jullie weer komen, blijven kopen en aan ons blijven denken.
We  zijn nog een heel eind verwijderd van het niveau waarop we in maart vorig jaar zaten en we moeten samen flink aan de bak om het weer net zo gezellig te krijgen als toen. Want dat willen we toch allemaal weer?

Ik hoop jullie dus allemaal weer heel snel te mogen ontvangen op onze evenementen.  Tot ziens?

Twan..