Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Week 15 update (Demo)

Jawel, het is inmiddels al 15 weken geleden sinds wij besloten de speelruimte te sluiten. Deze noodzakelijke beslissing heeft ook ons financieel in een inmiddels bijna onhoudbare situatie gebracht.
De druk is dan ook enorm om weer te beginnen met onze Magic, Pokémon, Yu-Gi-Oh en Transformers events en speelmomenten, en geloof me…we willen niets liever dan dat.
Op heel veel andere locaties zijn ze inmiddels al weer begonnen maar helaas wordt er nog veel te vaak te gemakkelijk met de regels om gegaan en nemen ze hiermee grote risico’s.
De regel waarbinnen we mogen werken is deze:  Houdt 1,5 meter afstand.  Je zou zeggen dat dit dan wel te doen is….en we hebben er zeker de ruimte voor.  Maar wie kan er nog fatsoenlijk een potje Magic spelen als je deze afstand moet houden? Wie gaat de tafels steeds schoonmaken na elke ronde? We zijn steeds in gesprek met zowel onze spelers als onze judges..en op het moment van dit schrijven zien we nog geen werkbare oplossing en kunnen we om deze reden nog geen evenementen inplannen.
“Maar op ander plaatsen dragen ze mondkapjes en handschoenen, sommige hebben zelfs van die doorzichtige schermen staan. Dan kun je dus op de normale afstand van elkaar zitten” hoor en lees ik vaak.  Nee dit is niet zo!!!
Al die beschermingsmiddelen mogen niet gezien worden als oplossing voor de 1,5 meter regel.  1,5 Meter is de regel, en daar moeten we ons aan houden.
We staan hierover in regelmatig contact met zowel de gemeente, de veiligheids-regio en het RIVM en ook de versoepelingen die gisteren zijn aangekondigd doen hier niets aan af. Het is wat het is…

Magic update.
Door steeds weer nieuwe aankondigingen over nieuwe sets, release dates, promo acties en uitstel hiervan is het gemakkelijk om het spoor bijster te raken.  Hoe zit het nou precies? Dit weten we:
Op vrijdag 26 juni ligt Spellbook Chandra bij ons in de winkel. Dit setje kost € 19,50
Vrijdag 26 juni is ook de dag waarop we de pre-release pakketjes van Core set 2021 mogen leveren en verkopen. Deze kun je gebruiken voor je pre-release at home met je vrienden, of bewaren voor later gebruik. We hebben lang niet zo veel van deze pakketjes omdat dit gebruikelijk is bij een Core set. Een pre-release pakketje kost € 30,- (inclusief 2 boosters price support)
Op vrijdag 26 juni mogen we ook starten met de levering en verkoop van booster boxen Core set 2021. Een doos kost € 110,- en dit is inclusief de buy-a-box promo Rin and Seri, Inseparable hoewel we deze promo nog niet binnen hebben. Deze zullen dus worden nageleverd.
Tegelijk mogen we op deze dag ook losse boosters en Planeswalker decks gaan verkopen van Core set 2021.
Kom dit allemaal kopen, we need the money.

Op vrijdag 3 juli komt de rest van Core set 2021 uit. Dan hebben we dus ook de Bundles, Collectors boosters en boxen en de Theme boosters.
Op vrijdag 17 of 24 juli (de berichten variëren) komt de set Jumpstart uit. We verwachten veel interesse in deze set en we hopen op voldoende voorraad. Deze set kun je al pre-orderen op onze website.
7 Augustus is dan weer de release datum voor Double Masters. Zolang we geen duidelijkheid hebben over de beschikbare aantallen zullen wij geen pre-orders starten.

Iedereen zit natuurlijk te wachten op al die beloofde promo’s en het is een behoorlijke chaos aan datums en nog meer uitstel geworden.  We hebben nog geen nieuws over wanneer we welke promo zullen ontvangen…Zodra we iets binnen hebben zullen we dit via de bekende kanalen laten weten..We wachten samen met jullie in spanning af…

Ondertussen kun je dus al wel bij ons terecht voor onze Role Play events en ook Warhammer ed. kunnen weer.

Zoals het inmiddels een traditie is geworden sluit ik ook deze keer wel af met de boodschap….Blijf komen, blijf kopen, vergeet ons niet want we hebben jullie kei hard nodig!! Dank je wel.