Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Wekelijkse update 13. (Demo)

Week 13 alweer, wat raar als je daar bij stil staat. Veel dingen om ons heen worden weer steeds normaler. Mensen zijn het zat en houden zich steeds minder aan de voorschriften. De wereld stond even stil, en lijkt nu in al zijn grimmigheid weer op te starten. Ik maak me hier zorgen over en schaam me soms voor het gedrag van anderen.
Gelukkig zijn er plaatsen waar je veilig bent voor al dat gedoe en één daarvan is de GameForce. Helaas kunnen wij nog niet alles doen wat we graag zouden willen doen en dus maken we er het beste maar van. Na 13 weken van updates is er niet veel meer wat ik hier nog kan schrijven want er is geen nieuws. Er zijn winkels die al Magic evenementen aanbieden, wij denken dat dit nog niet veilig kan en mag en dus doen wij dit nog niet.

Wat wel kan is Roleplaying en Tabletop Wargaming (zoals Warhammer). Hiervoor kun je een plaatsje reserveren via onze website zodat alles volgens de regeltjes gaat.
Ook zijn er diverse nieuwe Magic producten in aantocht welke je nu al kunt reserveren via onze webshop. Doe dit op tijd en help ons beter zicht te krijgen op onze bestellingen.
Zoals altijd sluit ik af met de woorden: Blijf komen, blijf kopen en help ons door deze tijd heen, dank je wel.