Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Wel Roleplay en Warhammer maar even geen Magic, Pokémon en Yu-GI-Oh toernooien. (Demo)

Na enige onduidelijkheid hebben dan nu zekerheid.  We mogen spelen maar niet van plaats wisselen in de speelruimte. Hierdoor zijn alle toernooien tijdelijk niet meer mogelijk en vrij spelen enkel indien men aan dezelfde tafel blijft zitten en tegen dezelfde tegenstander speelt waarmee je begonnen bent. Dit maakt het minder leuk misschien, maar daarmee niet onmogelijk om te komen spelen.
Welke impact heeft dit op onze agenda?
Onze winkel en speelruimte zullen op woensdag en vrijdag enkel geopend zijn tussen 15 en 20 uur. We zullen geen tafel reserveringen aan zetten voor deze dagen, maar je kan komen spelen binnen deze tijden zolang je dus de nieuwe regels in acht neemt en er plaats is.
Op donderdag is de winkel open tussen 19 en 20 uur. Onze speelruimte blijft deze avond open tot 23:30 uur voor onze Roleplay avond. Reserveren gaat via de gebruikelijke weg. Er zijn een paar kleine aanpassingen waar je rekening mee dient te houden. We mogen enkel nog spelen met maximaal 4 personen per tafel, netjes op 1,5 meter afstand onderling en van andere tafels. Dit betekend nog maar 3 spelers + een DM per tafel.  We zullen 3 of 4 tafels aanbieden per week mits we voldoende DM’s kunnen vinden. Indien er geen plaatsen te reserveren zijn dan hebben we voor die week geen of niet voldoende DM’s kunnen vinden om de avond open te gaan. Dan slaan we een week over.
Zaterdag zal voorlopig even de Warhammer middag worden. We zijn tussen 12 en 17 uur geopend en we hebben wekelijks ten minste 5 tafels hiervoor beschikbaar. Blijf op 1,5 meter afstand en blijf bij je eigen tafel.
We moeten ons dus weer opnieuw aanpassen en samen proberen er het beste van te maken. We vinden het verschrikkelijk dat we opnieuw de speelruimte niet kunnen gebruiken en jullie niet op de vertrouwde manier mogen ontvangen. Laten we er dus vooral samen voor zorgen dat deze lockdown zo snel mogelijk voorbij is.

Magic nieuws:
Jumpstart is gelukkig eindelijk gearriveerd en we hebben nog voorraad. Ook is Commander Legends nu al te pre-orderen via onze website.
We zien dat veel pre-orders die al betaald zijn toch maar niet worden opgehaald.  Dit is niet erg maar we zijn ook bereid om deze alsnog naar je op te sturen. Neem hiervoor even contact met ons op.
Ook zijn nog niet alle promo’s van M21  en de deelname Set boosters van de Zendikar Rising voor de pre-release deelnemers opgehaald.  We doen ons best ook deze voor jullie te bewaren.
We zullen de komende tijd meer nog energie gaan steken in de verkoop van losse kaarten via MCM. Een deel van de kaarten die je normaal in de balie vindt komen ook online beschikbaar.
Je kan bestellingen via MCM ook op komen halen in de winkel. Je bespaart dan de verzendkosten.
We zijn op zoek naar meer voorraad in losse Magic kaarten. Kijk je map en bureau lade nog eens goed na en kom je kaarten inruilen of verkopen. We kunnen ze goed gebruiken.

Wisten jullie al dat we ook een Discord server voor jullie ingericht hebben?  Hier vindt je de link.  Even de regels lezen en akkoord gaan en je bent binnen.  Zien we jullie daar nu we in de winkel wat minder opties hebben?

Lieve mensen, blijf kopen, blijf komen, kom spelen en kom naar de Discord server. We hebben jullie nodig en we blijven jullie nodig hebben.

Twan