Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Winkel gesloten en Kaldheim. (Demo)

Het kan jullie niet ontgaan zijn, we zijn op slot. Onze winkel moet vanwege de nieuwe maatregelen ten minste tot 19 januari gesloten blijven. Jullie zullen begrijpen dat dit een enorme teleurstelling is voor ons allemaal en we gaan erg zwaar weer in. Het word steeds lastiger om de zon nog te zien die na deze storm komt, maar we zijn al zo ver gekomen en ik ben niet van plan om op te geven. Per direct is dus onze winkel niet meer geopend en zijn alle speelmomenten geannuleerd. We blijven gewoon bereikbaar via de mail of rechtstreeks en indien jullie in deze periode iets nodig hebben dan gaan we daar een oplossing voor vinden samen. Want wij moeten blijven verkopen en jullie willen graag bij ons kopen. Deels kan dit via onze website, maar we weten ook wel dat daar niet alles op staat. Bel, mail, WhatsApp, Facebook en Messenger, allemaal prima manieren om ons te bereiken, doe dat gerust want wij hebben het kei hard nodig zoals jullie weten.

Kaldheim, de nieuwe Magic set komt uit op 5 februari en belooft spectaculair te worden. Producten van deze nieuwe set zijn vanaf nu via onze website te pre-orderen. Doe dit aub zo snel mogelijk (betaling kan ook later), zodat we eventueel onze bestellingen bij de leverancier kunnen aanpassen. Nieuw is dat we nu ook de Commander Decks als set van 2 in de pre-order aanbieden. Ook de pre-release pakketjes zijn weer te reserveren, met de 2 extra boosters.
Pre-release @ Home is inmiddels wel bekend bij jullie. We weten nog niet of we in de week vanaf 29 januari al pre-release kunnen organiseren en dus zullen vele van jullie weer gebruik willen maken om thuis met vrienden of online iets met de nieuwe set te gaan doen. Ook nu gaan we weer een uitgestelde pre-release organiseren zodra we dit mogen. Je kan je gereserveerde pakketje dan meebrengen of je laat ze gewoon bij ons liggen.

We blijven vragen om jullie overtollige Magic kaarten, ook nu kunnen we nog gewoon een afspraak maken om hier naar te kijken, neem dus contact met ons op als je wat kwijt wilt.

Lieve mensen, wat een hele gezellige maand had moeten worden heeft nu een bittere smaak gekregen. We zullen het er mee moeten doen allemaal en ik wens iedereen hierbij veel kracht en sterkte. Als ik voor iemand iets kan betekenen (niet alleen via de winkel) laat het me dan weten, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje en ik help ook graag mee roeien.  We moeten er voor elkaar zijn.  Blijf ondertussen aan ons denken, blijf kopen en steunen. Dank je wel.

Fijne feestdagen

Twan