Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Winkel weer open en Modern Horizons 2 pre-orders open. (Demo)

Winkelen zonder afspraak, het mag weer. Hoewel Covid-19 nog steeds zwaar is voor iedereen is er toch een heel klein beetje goed nieuws en dat is dat we klanten binnen mogen laten zonder eerst een afspraak te hoeven maken. Dit is wel zo prettig maar komt met de nodige verantwoordelijkheden voor ons allen.  Blijf thuis bij klachten of als je positief getest bent. Kom zo veel mogelijk alleen en blijf niet langer dan nodig is. Zie je dat het binnen druk is, loop dan wat verder de winkel in en wacht daar even, buiten wachten kan ook. Omdat we een openbare gelegenheid zijn dragen we dus een mondkapje. Onze voorlopige openingstijden zijn: Woensdag en vrijdag tussen 15 en 17 uur en op zaterdag tussen 13 en 15 uur. Indien deze tijden voor jou niet uitkomen kun je contact met ons op nemen en proberen we een andere tijd in te plannen voor je. We willen graag flexibel zijn, maar ook niet onnodig aanwezig zijn.  Zolang het niet te druk word en we het dus prima aan kunnen met deze tijden zullen we het zo laten.

Modern Horizons 2 pre-orders online. Ondanks dat deze set pas uit komt op 11 juni zijn we toch al gestart met de voorverkoop van Modern Horizons 2. Het is een nieuw concept want voor deze set zijn er naast de gewone boosters ook Set boosters, Collectors boosters en Bundles te bestellen. Verder is er een pre-release voorzien en daar krijgen we voor een aantal spelers materiaal voor. De set is een flink stuk duurder dan een reguliere set, let daar even goed op als je gaat bestellen. Indien mogelijk zou het fijn zijn als je zo snel mogelijk je bestelling kunt plaatsen zodat wij beter kunnen inschatten wat we nodig gaan hebben. Omdat we nog geen idee hebben hoeveel product we uiteindelijk krijgen bestaat de kans dat we orders moeten gaan annuleren. Betaal daarom nog niet, wij kennen de orders toe in volgorde van bestelling. Pas als we een order kunnen leveren is betaling aan de orde. Zodra we meer informatie hebben over deze set melden we dit natuurlijk.

Strixhaven is pas net uit en de set is razend populair. We hebben alle producten nog voldoende in voorraad en zelfs de Japanse Set boosters zijn binnen. Onze losse kaarten van deze set staan allemaal op ons MCM account, dus bestel daar lekker wat je nodig hebt. Ophalen is mogelijk, je weet ondertussen wel hoe het werkt en anders horen we het wel van je.

Losse Magic kaarten, complete decks, grote en kleine verzamelingen, ouder sealed product…wij kunnen alles heel goed gebruiken dus we doen wederom een oproep aan jullie om dit aan ons te verkopen of bij ons in te ruilen. Iedereen heeft wel kaarten over, misschien een Secret Lair te veel besteld of je bent gestopt met een bepaald formaat.  Bij ons is het geld waard en kun je er gewoon mee betalen…Ruim dus je kamer nog eens goed op en breng je kaarten.

Flesh & Blood, we hebben het spel al eerder genoemd en we willen hier graag mee aan de slag. We zijn op zoek naar iemand die dit voor ons kan en wil organiseren en begeleiden, dus ben je goed bekend met dit spel en heb je hier interesse in, neem dan eens contact met ons op.

Lieve mensen, blijf komen (het kan weer zonder afspraak), blijf kopen (we hebben zoveel leuke dingen) en blijf aan ons denken.  We blijven het steeds herhalen maar het is en zal voorlopig nog wel kei hard nodig zijn. Zonder jullie is er geen GameForce.  Tot snel.

Twan