Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Winkelen op afspraak en Strixhaven. (Demo)

Deze week wil ik graag beginnen met de mensen de bedanken die ons in de afgelopen weken extra geholpen hebben. Door donaties of extra aankopen hebben jullie ons weer een maand verder gebracht, dichter bij het licht aan het einde van deze tunnel.  Is er dan licht? Is er een einde van deze tunnel?  Ja, want dat moet, het moet een keer voorbij zijn. Dat willen we allemaal en dat hebben we allemaal nodig. Ik ben wel bang voor het einde van die tunnel, want ik weet niet of ik wil zien wat er nog over is als we er aan de andere kant weer uit komen. We kijken allemaal uit naar de dingen die we hebben moeten missen, Cafe, restaurant, festival, museum, winkels enz….Maar hoeveel daarvan bestaan er nog straks.  Komt deze tunnel straks uit op een kale vlakte waarbij we wel mogen, maar gewoonweg niet meer kunnen gaan omdat alles dicht is en blijft?  Loopt het dan echt zo’n vaart? Vele van jullie kijken het nieuws en daar hoor je regelmatig over de steunmaatregelen die de overheid aankondigt. Toegegeven, die steunmaatregelen bestaan, maar voor zover we er al in aanmerking komen (het meeste gaat naar de grote bedrijven) is het echt een mini druppel op een mega gloeiende plaat. Denk dus niet, och die bedrijven krijgen steun dus ze hebben niks te klagen want daar vergis je je heel erg in. We zijn en blijven afhankelijk van wat onze klanten bij ons besteden, op welke manier dan ook.  Dank je wel.

Winkelen op afspraak, het gaat gebeuren vanaf 3 maart.  Ik heb er weinig over te melden, jullie weten wel wat de bedoeling is.  Click en collect kan ook nog steeds.

Op 23 april komt de nieuwe Magic set Strixhaven uit. We zijn er deze keer vroeg bij om de pre-orders online te zetten. Daar hebben we een aantal redenen voor: Om te beginnen is Wizards eerder begonnen met informatie verstrekken, verder zijn er super mooie alternate art kaarten aangekondigd waardoor we waarschijnlijk met tekorten rekening moeten houden en hoe eerder ik bestel, hoe groter de kans dat ik meer binnen krijg. Als laatste maar niet minder belangrijk is het gewoon zo dat we deze omzet kei hard nodig hebben. Ook staan er weer pre-release pakketjes online want we verwachten niet dat we tegen die tijd al weer evenementen mogen houden. Vanzelfsprekend zullen we, zodra dit weer kan, een inhaal pre-release gaan aanbieden dus je kan je pakketjes bewaren en straks meebrengen. Bij de pre-release pakketjes zitten natuurlijk de 2 gratis price support boosters. Er zullen deze keer in verband met het thema “School of Mages” 5 verschillende pre-release pakketjes zijn waarbij de inhoud enkel verschilt in de 6e booster, die in het thema van de “School” is.  Je kunt bij je pre-order geen voorkeur aangeven, want dit is logistiek niet te doen, maar indien je 5 decks besteld zullen we ervoor zorgen dat dit elke “School” bevat.

Maar en komt in maart toch ook nog een set uit? Dat klopt, Time Spiral Remastered komt er aan. Helaas weten we nog steeds niet of en hoeveel product we hiervan gaan krijgen. In tegenstelling tot andere winkels die volop pre-orders accepteren om je dan vervolgens teleur te gaan stellen omdat ze “volledig buiten hun schuld” te weinig product krijgen en je dus niet kunnen leveren, wachten wij  wel totdat we duidelijkheid hebben voordat we gaan verkopen.

Duidelijkheid is tegenwoordig ver te zoeken bij alle productlijnen.  We weten vaak pas erg laat of iets wel of niet komt.  Hoeveel en wanneer is meestal nog lastiger om aan ons te melden.  Spannend maar erg onpraktisch, gelukkig zijn jullie hier onderhand wel aan gewend.
Zo zitten we te wachten op de nieuwe Pokémon set, weten we nog niet hoeveel we van de nieuwe Flesh & Blood set Monarch zullen krijgen, is Ultra pro een grote verrassing, om over Magic maar niet te beginnen…

Lieve mensen, blijf komen, blijf kopen, blijf je Magic kaarten aan ons verkopen of inruilen.