Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Zendikar Rising en meer. (Demo)

De wereld draait door en terwijl er van alles mis gaat zijn wij toch heel blij dat we het allemaal hebben kunnen volhouden. Hiervoor zijn we veel mensen dank verschuldigd en dat herhaal ik hier graag nog even.  Ik herhaal ook elke week dat we het vol kunnen hebben houden tot nu, maar dat we er zeker nog niet zijn en dat we nog een lange weg te gaan hebben voordat we weer veilig zijn.  Waarom begin ik daar deze keer mee?  dat zal ik je vertellen.
Hoewel onze speelruimte nu weer beperkt in gebruik is, is dit zeker niet kosten dekkend. Eenvoudigweg omdat we maar kleine groepen spelers kunnen huisvesten en dat een ander deel van onze spelers liever nog niet bij ons komt spelen vanwege de beperkingen.
Aan deze beperkingen kunnen we niet veel doen maar we hopen dat we samen met jullie een manier kunnen vinden om zo veel mogelijk van jullie weer zo snel mogelijk bij ons aan tafel zien.  Dit is erg belangrijk voor ons en voor jullie want wij willen graag nog jaren lang jullie speciale plek zijn.  We zijn steeds in gesprek met spelers en zijn steeds op zoek naar ideeën en mogelijkheden om dat voor elkaar te krijgen.  Omdat we steeds meer groepen ( soms voorzichtig ) weer zien opstarten, wordt het voor ons ook steeds meer een puzzeltje om alles te laten passen. Hierdoor zien we dat we soms flink met tafels moeten schuiven om zo veel mogelijk maatwerk te leveren. Soms lukt dat niet en hebben we even geen plaats voor je, en dat vinden we heel erg vervelend.  We zijn daarom aan het bekijken of we eventueel wat kunnen gaan verschuiven en de woensdag avond al rendabel kunnen maken.

Naast het gebruikelijke wekelijkse aanbod zijn we ook weer op het punt aangekomen dat we weer Magic events kunnen gaan organiseren. Alles met beperkte plaatsen, maar alles volgens de regels en alles veilig.  Kom meedoen aan deze events als ze je kan, wij hebben je nodig en het is net even dat extra duwtje in onze rug om ons weer verder te helpen.  Maar het is ook gewoon heel leuk en gezellig.  Zo staan er bijvoorbeeld op 22 en 29 augustus inhaal pre-release events gepland voor Ikoria en M21. We hebben het beloofd, en nu gaan we het doen.

Op 25 september komt Zendikar Rising uit. Met deze set gaan we vanaf 18 september pre-release events aanbieden. Met wederom een beperkt aantal plaatsen, maar volgens de regels en veilig. Je vindt alle relevante informatie in onze agenda
Zendikar Rising heeft iets nieuws, de Set Booster. Deze speciale nieuwe booster is anders samengesteld en is hiermee duidelijk een ander product dan de boosters die je gewend bent.  Lees hier hoe dat uitgelegd word. Zendikar Rising  kun je vanaf vandaag ook pre-orderen via onze website.

Vorige week hebben we een paar dagen last gehad van een niet werkende website.  Hierdoor hebben we een back-up moeten terug zetten van een aantal dagen eerder. Het is mogelijk dat hierdoor jouw bestelling of reservering verdwenen is. Als je denkt dat dit bij jou het geval is, controleer dit dan even en plaats zo mogelijk je bestelling opnieuw. Onze excusses voor het ongemak.

Jumpstart is opnieuw uitgesteld, nu is het oktober.  Vervelend, maar ook niet het einde van de wereld. We wachten het maar geduldig af.

Lieve mensen, blijf komen, blijf kopen en kom spelen. We hebben jullie echt nodig en we willen graag door.

Dank je wel.
Twan