Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Zendikar Rising release weekend !! (Demo)

We kijken terug op een heel succesvol pre-release weekeind. Onze 5 events waren bijna allemaal volledig uitverkocht en alles verliep zoals we het bedoeld hadden. We kregen regelmatig complimenten dat we het allemaal zo goed geregeld hadden, er waren zelfs spelers die juist bij ons kwamen meedoen omdat wij het zo goed en veilig opgezet hebben  Ik was erg blij om dat te horen want jullie weten wellicht hoe veel moeite het me heeft gekost om vol te houden en niet te bezwijken voor de druk om het dan toch maar toe te staan ondanks dat we allemaal weten dat het niet goed was. Wij hebben steeds die 1,5 afstand als leidend gehouden in ons aanbod van events. Ook al kon en kan hierdoor heel veel niet door gaan, vonden spelers het maar vervelend en keken andere winkels niet zo nauw.  Ik ben er best trots op eigenlijk.

Aankomend weekeind (25-27 september) hebben we nog eens 5 release events van Zendikar Rising voor jullie. Dit zijn vergelijkbare sealed events zoals jullie van de pre-release gewend zijn, maar we noemen het even anders. Hetzelfde schema en hetzelfde aantal veilige plaatsen. Je kan nog mee doen wat er zijn volop vrije plaatsen. Reseveren kan hier, maar je kan ook op de dag zelf binnen wandelen en hopen dat er nog plaats is.  Oproep !!  Wij hebben jullie deelname hard nodig dus kom mee doen en steun de winkel door mee te spelen in de leukste events van het seizoen. 

Zendikar Rising ligt vanaf vrijdag 25 september bij ons in de winkel en we zullen alle producten, behalve de Collectors boosters, in voorraad hebben.  Ook zullen we de losse kaarten van de set weer beschikbaar hebben.  Over losse kaarten gesproken..breng je ruilmap maar weer mee, want we willen jullie kaarten graag overnemen of ruilen. We kunnen dit tijdelijk ook tegen sealed product doen dus kom maar op. Wel is het belangrijk dat de kaarten heel mooi van kwaliteit zijn want het meeste zetten we direct op Magic Cardmarket. Je kunt daar dus regelmatig updates van onze voorraad verwachten.  We zijn voornamelijk op zoek naar de goede speelkaarten, maar ook bulk rares nemen we graag van je over.  Breng het mee, of in geval van een grote partij of verzameling, maak even een afspraak.

In de winkel spelen we voornamelijk Standard Magic en dit gebeurd elke week op vrijdag avond (we starten vanaf 3 oktober weer met de FNM). We starten ook weer met de vertrouwde Win-a-Playmat events die we vanaf nu GameDay gaan noemen. 5 Rondes Standard gevolgd door een top 8.  We zien dat spelers van andere Magic formaten nu toch ook Standard gaan spelen en hier zijn we heel blij mee.

Zoals jullie zien proberen we er het beste van te maken en deze crisis te overleven. Dit gaat echter niet zonder jullie toewijding en hulp. Blijf dus komen, blijf kopen en doe mee aan onze events. We hebben het nog steeds heel hard nodig.

Dank je wel,

Twan