Scroll Top
Geldropseweg 83, 5611 SE Eindhoven, The Netherlands

Friday Night Magic (Demo)

Friday Night Magic – iedere vrijdag Standard

Je kent de regels. Je deck is zo sterk als maar zijn kan. Maar je bent eigenlijk wel uitgekeken op je vaste tegenstanders. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Mooi! Dan is Friday Night Magic (FNM) misschien wel iets voor jou!

Wat is FNM?
FNM is een wekelijks Standard toernooi op de vrijdagavond – van 19:30 tot 23:30 uur – waar je gezellig een avond Magic kunt spelen. Bij GameForce betekent dit dat je 4 rondes speelt op een avond, tegen steeds weer een nieuwe tegenstander.
De sfeer is zo relaxed als maar zijn kan, en als er iets niet duidelijk is of je vragen hebt,  dan zijn er meerdere mensen aanwezig die je daar maar wat graag mee helpen, inclusief een meer dan capabele judge die alles in goede banen leidt.
De FNM is dus de perfecte plek om nieuwe spelers te ontmoeten, interessante decks te zien, je eigen deck te testen, en nog veel meer!

De winnaar van het Standard event krijgt iedere week een foil Promo Pack en de nummer 2 een normale Promo Pack, maar we verloten ook een aantal Promo Packs onder alle overige deelnemers!

Wat kost het?
Deelname aan een Standard FNM is gratis (je betaalt enkel 3 euro entree voor de speelruimte). Je speelt vervolgens 4 rondes.

Maar er is meer!
De eerste keer dat je een FNM speelt bij ons mag je uit een goed gevulde promo map een promo kaart uitkiezen! Nog een reden om de FNM eens een keertje te proberen. Tot vrijdag!

Gerelateerde berichten

Een opmerking achterlaten